“Anugerah suami mithali” – Netizen Terhibur Tengok Suami Wanita Ini Beli Benda Lain Daripada Yang Dipesan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Wahai orang-orang lelaki diluar sana, bila last korang beli barang dapur untuk isteri korang? Kalau yang belum kawin tu, bila last korang beli barang dapur untuk mak atau kakak korang? Pernah tak tersalah beli atau pesan benda lain tapi beli benda lain?

Haa.. ni kami nak share pasal sorang wanita ni yang pesan dekat suami dia untuk beli minyak zaitun untuk masak, tapi si suami beli minyak zaitun untuk… korang tengok sendiri lah dekat bawah ni.

 

Bang, itu untuk rambut

Haa.. benda tu lah yang suami beli. Minyak zaitun gak, tapi bukan untuk masak punya lah. Adoi lawak betul. Confident je cakap ‘okay sayang’

Iye. Technically suami dia betul. Yang dibelinya tu minyak zaitun gak. Tapi bukan untuk memasak lah. 

Budak ni nanti aku jentik gak telinga. Penat baca sampai habis. Masak memang boleh, tapi takleh makan. 

Cerita serupa dari netizen

Rupa-rupanya memang dah banyak kali terjadi dekat orang lain gak. Order benda lain, tapi dibelinya benda lain. Sabor je lah

Asam jawa extra tu memang packaging dia sama dengan kaya. Agaknya suami nak cepat kot. Terus amik dan bayar tanpa check betul-betul dulu. 

Tak sekarang ni dekat rumah jiran dia memang sentiasa ada stok mangga/pelam/mango ke? Oh mengidam kot nak makan benda masam, sebab tu ada stok. 

Ah sudah. Rasanya cik suami mesti askar atau polis kan. Sebab sebut kiwi je mesti ingat kiwi kasut. Yang ni kalau makan, gelap terus hati dan organ dalaman yang lain. Aduhai

Yang ni admin rasa paling win. Sumpah berdekah admin gelak. Tuan kedai memang tak sampai hati weh nak suruh bayar. Nak timbang pun meter tak naik. Hadoi lawak betul lah!

Baca: ”Kamu mau nggak di make up-in aku?” Isteri Minta Suami Jadi Model Untuk Disolek, Ini Hasilnya

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.