in

“Adui, sakit mato den” – [VIDEO] Uwan Nak Ajar Cara Pakai Celak Arab Sekali Lain Pula Jadinya

Collage 48

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Selain sering tengok video dari influencer untuk dapatkan tips kecantikan, ilmu menjaga kecantikan dari orang tua pun tak kurang bagusnya tau!



Baru-baru ini, satu video di TikTok yang dimuat naik oleh seorang wanita warga emas yang menggelarkan dirinya @wan_rombau telah tular di media sosial.

Dalam video yang dimuat naik, uwan ini telah membuat tutorial cara memakai celak arab macam orang dulu-dulu selalu guna. Macam dalam cerita Pontianak Harum Sundal Malam tu!

Namun apa yang menarik perhatian ramai, ketika uwan ini sedang semangat tunjuk cara yang betul memakai celak Arab ini, dia telah termasukkan besi celak tersebut ke dalam matanya hingga menjerit kesakitan.

Aduiiii, sakit mato den!”

@wan_rombau

#fyp #fypシ #ffyp

♬ bunyi asal – £€€%^ – £€€%^

“Beauty is pain”

Untuk pengetahuan korang, video yang dimuat naik ini telah pun mendapat sebanyak lebih dua juta tontonan dan rata-rata netizen terhibur dengan gelagat uwan ini. Ada juga yang merasakan celak yang dipakainya ini kelihatan bahaya.

Screenshot 2021 10 26 At 3.28.55 Pm Down

Hehehe comel je tengok gelagat wan ni. Rindu pulak dengan uwan kita…

 

Baca: “Bertuah punya cucu!” – Cucu Kenakan Nenek, Sampai Bersilat Terkejut Punya Pasal

Screenshot 2021 10 26 At 3.36.34 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.