Wanita Dirogol Bergilir-Gilir Selepas Anak Dicampak Keluar Kenderaan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Apalah nasib wanita ini, sudah jatuh ditimpa tangga.

Kisah sedih ini terjadi di Gurgaon, New Delhi dan ia bermula ketika wanita itu dikatakan telah bergaduh dengan suaminya jadi beliau mengambil keputusan untuk pulang ke rumah ibu bapanya pada malam itu juga.

Pada malam 29 Mei, wanita itu beserta anaknya yang berumur 9 bulan telah menaiki sebuah autorickshaw (kenderaan tiga roda) yang pada ketika itu sudah pun dipenuhi dengan tiga orang lelaki beserta pemandu untuk ke rumah ibu bapanya.

Menurut mangsa, dua lelaki itu telah menyerang dan cuba merogol mangsa sebaik sahaja beliau menaiki autorickshaw itu.

Sumber : NST

Apabila bayinya mula menangis, suspek mencapai bayi itu lalu membuangnya ke luar ketika kenderaan tersebut masih lagi bergerak. Menurut pegawai polis,

Bayi itu meninggal dunia akibat kecederaan di kepalaMangsa kemudian dilarikan ke sebuah kawasan lapang dan dirogol secara bergilir oleh dua suspek itu.”

Kes itu telah didaftarkan di bawah kes pembunuhan dan serangan seksual. Pihak polis sedang menyiasat perkara itu meskipun mangsa enggan menjalani pemeriksaan kesihatan.

Seeloknya selepas ini kita harus lebih berhati-hati terutamanya jika kita ni perempuan dan berseorangan.

Baca : Gadis 17 Tahun Dirogol Bergilir-gilir Oleh Teman Lelaki Dan Lima Rakan Di Pasir Mas, Kelantan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Syahirah Izzati

Seorang gadis yang mampu makan dan tonton video kucing secara berterusan di luar norma manusia biasa. Kurang songeh dan berkebolehan membuat anda tersenyum sinis.