in

[Video] Pantang Nampak Air, Kucing Berendam Dalam Longkang Sampai Tersumbat Dibuatnya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Buat pencinta kucing, mereka mesti faham bagaimana tingkah laku nakal kucing mereka yang kadang-kadang memeningkan kepala.


Min lah antaranya.

 

Tak boleh ‘brain’, si kucing duduk dalam longkang mengalir sampai tersangkut air tu

Kebiasaannya kucing takut air, kan? Tapi kucing peliharaan pemilik Tiktok bernama @syuhadaryzal98 siap berendam dalam longkang dah macam bersantai mandi sungai.

@syuhadaryzal98

muka xbsalah abis lah koto bulu tuh🤦🏻‍♀️ patut kakak xnk mndi kan🤣 kau ni kitty cm cm hal dlu buat slowmo pusing kepala🤣

♬ original sound – Syuhadaryzal – Syuhadaryzal

Berendam satu hal, muka menikmati pun satu. Sampai jammed longkang tu dibuatnya…Kenapa comel sangat ni Kitty?

 

“Maybe dulu masa kecik dorang pernah jatuh longkang masa hujan tu punca suka main air.”

Ada segelintir yang mendakwa kucingnya kepanasan dan mahu menyejukkan badan namun jelasnya, kucing yang dinamakan Kitty ini memang suka main air.

Memang sejenis suka main air, pantang nampak air. Hujan pun pi main lopak air hujan pi rendam dalam tu sampai tuan pun malas nak mandikan kotor badan.”

Ini video lain yang dirakam pemilik.

@syuhadaryzal98

gudnite smua dari Kitty 🥰 tq share dn like video kitty❤️

♬ bunyi asal – Syuhadaryzal – Syuhadaryzal

Korang ada tak kucing kerenah macam ni?

Penulis telah mendapat kebenaran pemilik posting untuk berkongsi di Lobak Merah.

 

Baca : “Dorang buat acara 100m ke?”- [Video] Comel! Pemuda Main Kejar-kejar Dengan Kucing Gebu Miliknya

Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.