in

[VIDEO] “Mesti nama nanti TARmizi” – Suami Pening Isteri Mengidam Bau Tar, Terpaksa Cari Merata

Page Bau Tar

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau ibu mengandung, memang mengidam tu benda biasa betul tak? Sama macam dalam video tiktok ni. 



Menurut video TikTok milik @nazirrkatimon, dia terpaksa keluar cari orang yang buat jalan semata kerana isterinya sedang mengidam bau tar atau cat.

“Bini aku ni mengandung lepastu sibuk nak bau tar. Aku nampak orang buat tar, aku pergi kat orang buat tar. Tengok ni”

Kelihatan dalam video itu, isterinya sedang menjenguk diluar tingkap untuk bau tar yang diidamkan.

@nazirrkatimon

Apa perkara paling pelik waktu korang atau pasangan korang mengandung ?

♬ original sound – AbangKurier – AbangKurier

Yang menarik perhatian, ada beberapa komen yang sama membincangkan pengalaman mengidam mereka.

Kereta Latest

Ada juga yang komen mengatakan nama bakal anak mereka boleh jadi Tarmizi sempena dengan perkataan tar itu. Haih, macam-macam lah korang ni. Terhibur min baca.

Tiktok Mengandung Tarmizi

Ramai juga yang komen mengatakan si suami tidak perlu susah-susah untuk ikut kehendak mengidam isteri.

“Nasib dia nak bau tar je. kalau nak tengok bunga sakura kat jepun… haaa jem”

Lamborghini Latest

 

Selain daripada komen-komen itu, ada juga yang berseloroh menyoalkan tentang kehendak mengidam ibu mengandung, kenapa tak ada yang nak madu lagi satu? Jangan bang, boleh buat gaduh tu..

Madu Latest

Fuh, bukan main lagi semua eh. Tak apa lah, kita doakan je urusan abang ni dengan isteri dia dimudahkan. Taklah nanti kempunan je anak tu.

Baca: Hebat tak cinta daddy & mommy?” –  Anak Teruja Dengar Kisah Cinta Rita Rudaini & Bekas Suami

Rita Aidil Airit

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.