in

[VIDEO] Lucu! Anjing ‘Frust’ Menjerit Gara-Gara Tak Dapat Hot Dog

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Tular baru-baru ini di Twitter video seekor anjing yang frust sebab tak dapat gigit sosej. Tweet ini viral dan ditonton sebanyak 5.2 juta kali. Rata-ratanya terhibur melihat gelagat anjing tersebut.


Dia yang tak dapat gigit orang lain pula dimarahnya.”

 

Main ‘whack-a-mole’ guna hot dog lepastu geram tak dapat gigit

Anjing Shiba yang diberi nama Fizzgig ini sedang bermain permainan whack-a-mole dengan tuannya. Tapi tak sampai 2 minit main dia dah frust sebab usahanya asyik gagal je nak gigit sosej tu.

Tak dapat menahan geram, dia lepaskan kemarahannya kepada abangnya yang memerhati di sebelah. Dia pun confuse tiba-tiba kena marah.

Menurut Dailymail, pemiliknya mengatakan Fizzgig adalah seekor anjing yang lantang.

Fizzgig adalah anjing Shiba yang sangat lantang yang hanya berjaya bermain selama 2 minit dalam permainan whack-a-mole yang kami buat untuk semua anjing kami sebelum menjerit kepada semua orang tentang kekecewaanya.

Terutamanya kepada abang dia yang terang-terang confuse kenapa dia tiba-tiba dimarahi.”

Jangan risau gais, dia dapat juga sosej tu akhirnya. Tuan dia kesian tengok dia marah-marah.

Semuanya berakhir dengan kegembiraan. Setelah Fizzgig marah-marah, kami menenangkan mereka semua dan semuanya mendapat beberapa hot dog.”

 

Baca : [VIDEO] Niat Nak Rakam Kawad Online, Tapi Kucing Photobomb Video Gadis Ini

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.