in

[Video] BESAR GILA! Selamba Adik Ni Main ‘Game’ Sambil Ditemani Ular Sawa

Ft Ulo

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebut sahaja ular sawa pasti kita tahu cara mereka membunuh dan memakan mangsa ialah dengan membelit kemudian memakan mereka seperti dalam filem Anaconda.



Tapi korang tau tak sekarang sudah ramai menjadikan ular sawa sebagai haiwan peliharaan dalam rumah?

Tak pernah tengok Anaconda ke dorang ni!?

 

Budak selamba main ‘game’ ditemani ular sawa

Dalam satu video yang dikongsi @IniAlannn, jelas kelihatan ular sawa yang BESAR sedang baring di atas budak lelaki yang ketika itu sedang bermain game.

Allahu yakinnya kau budak oii siap boleh main game lagi. Besaq gila kot ulaq tu. Meremang aku tengok la oii…”

 

Ini betul-betul bukan cobaan…min ingat edit tapi dah tengok sampai habis…meremang!

Budak lelaki tersebut selamba main game sambil baring di sofa ditemani ular sawanya itu. Posisi mereka seolah-olah ular sawa itu bantal peluk saja.

 

Ular ni, kalau dia nk mkn tuan dia. dia tak nak makan untuk beberapa minggu pastu dia akn lilit bdn tuan dia bukan untuk manja2, tpi untuk tau saiz bdn tuan dia. senng nk ngap.”

Rata-rata netizen risaukan keselamatan pemilik ular berkenaan.

Ular1.1 Ular1.2 Ular1.3

Tapi min ada baca ular baring sebelah badan tuan sebab nak ukur sebelum makan tu mitos je? Ular kalau lapar dia makan je. Korang rasa?

 

Baca : “Dia lapar sebab tu nak makan tuan” – Bela Ular Sawa, Wanita Nyaris Maut Lepas Ular Peliharaan Cuba Belit

Ular9

Sumber: twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.