in

Teka Apa Jadi?

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.



Selalu jadi talent je kan?! Kali ni kita bagi peluang kat diorang ni jadi director pulak. Dalam video kali ni, talent-talent Lobak Merah kena teka apa yang akan jadi selepas video diberhentikan. Macam-macam sambungan lah yang diorang bagi. Memang confirm diorang ni suka merepek! 🤣

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.