in

“Saya duduk KL bukan Kelantan B*DOH!” – Adi Putra Bengang, Lokasi Vaksin Diubah

Fi Adi

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mesti ramai kenal dengan pelakon berasal dari Singapura Adi Putra yang sangat popular dengan watak Jai melalui filem KL Gangster satu ketika dulu.Namun baru-baru ini dia menjadi perhatian ramai apabila postingnya di Instagram menarik perhatian ramai.

 

“Duduk KL bukan Kelantan B*DOH”

Dia memuat naik screenshot melalui aplikasi MySejahtera yang menunjukkan butiran bahawa dia akan menghadiri temu janji untuk mendapatkan vaksin AstraZeneca yang akan diberikan oleh kerajaan.

Namun dia terkejut apabila dia sekali lagi memeriksa butiran tersebut dan terdapat maklumat yang telah berubah. Antaranya adalah tarikh pada 16 Mei menjadi 25 Mei dan paling mengejutkan apabila lokasinya turut berubah daripada di PWTC ke Klinik Kesihatan di Pengkalan Kubor, Kelantan.

Dia yang merasa kesal dengan perkara dilihat memberi komen yang agak kasar di ruangan kapsyen. Kata-kata itu juga dilihat seolah ditujukan kepada Kementerian Keselamatan Malaysia (KKM) kerana mereka yang menguruskan aplikasi tersebut.

“Saya duduk KL bukan Kelantan B*DOH !!

 

“Tolong jaga ayat tu!”

Melihat ke ruangan komen, rata-rata komen pelakon itu membuatkan netizen berang kerana disifatkan ia adalah masalah kecil dan tidak perlu kecoh sebegini. Selain itu ada juga mengatakan bahawa dia tak menunjukkan rasa hormat pada frontliner yang dah bersusah payah selama ni.

Reak Adi 1 Edit

Reak Adi 2 Edit

Reak Adi 3 Edit

Reak Adi 4 Edit

Kita haraplah perkara ni dapat diselesaikan dengan elok. Kesian dekat frontliner kita

Sumber : Instagram

 

Baca : Bekas Isteri Dakwa Adi Putra Palsukan Surat Nikah Untuk Tujuan Perniagaan di Luar Negara

Foot Adi

 

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.