in

Punya La Tunggu ‘Baju Kuning’ Tu Menyanyi, Rupa-rupanya…

Kuning

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Haa…korang dah tengok ke belum satu video ni? Kalau belum, korang kena tengok video ni, admin confirm korang mesti tergelak!



Gelagat baju kuning

Viral di Twitter, bila seorang netizen yang memuat naik video dia bersama rakan-rakannya bermain muzik akustik secara berkumpulan. Tapi yang menarik perhatian netizen bila menonton video tersebut adalah, gelagat budak perempuan yang berbaju kuning tu. Dah kenapa pulak dengan budak baju kuning tu? Hmm…

Sumber: Twitter

Ingatkan  nak menyanyi

Oh rupa-rupanya, dia hanya menari mengikut rentak lagu tu. Hahaha ramai juga yang ingat budak perempuan tu yang akan nyanyi, rupanya dia menari je. Admin pun tertunggu juga, apa yang budak perempuan tu nak buat, terkejut betul.

Capture 20181208 114844
Sumber: Twitter

Capture 20181208 114730
Sumber: Twitter

Kelakar sampai ada netizen samakan budak perempuan baju kuning tu sama dengan akak yang viral dengan video ‘Jeng jeng jeng’ tu. Erm, betul ke sama? Hahaha

Sumber: Twitter

Pandai main Viola rupanya…

Disebalik tarian yang pelik dari budak perempuan yang berbaju kuning tu, ternyata berbakat juga orangnya. Dia bukan pandai menari je tapi pandai main Viola tau! Wah talentednya!

Sumber: Twitter

Tak sangka, disebalik tarian yang pelik tu rupanya adik ni berbakat juga. So guys jangan pandang sebelah mata ye! 

Kelakar, kelakar juga… Tapi kalau korang dengar lagu yang dimainkan adik-adik ni, korang ingat tak lagu apa? Haa… lagu ni tajuk dia Marabahaya,  yang pernah dipopularkan oleh Pop Shuvit suatu ketika dahulu dalam filem Impak Maksima. Ni kalau Pop Shuvit tengok ni mesti dia bangga, berbakat betul adik-adik ni! Teruskan bermain muzik dan harumkan muzik tanah air kita ye!

Baca: Viral Video Tarian Pelik Bukti Rakyat Malaysia Tertekan?

Spm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.