in

Pick-Up Line Power Yang Korang Boleh Cuba Raya Ni! Mana Tahu, Raya Depan Dah Tak Single Lagi

Apalah maksud hari raya kalau awak tidak disamping saya! Cia cia cia…

Dah masuk 2021, kena lah up-to-date dengan peredaran zaman ye tak? Tapi jangan kita lupakan terus adat dan budaya kita. Pick-up line ni, kalau nak digunakan sesama kita sahaja tak mengapa. Kalau dah melibatkan keluarga bakal pasangan nanti, jangan pulak dibagi pick-up line,tapi kalau keluarga bakal pasangan anda tu sempoi, apa salahnya mencuba.

Tak dapat dinafikan, kadang-kadang ada gadis-gadis ataupun lelaki yang suka berikan pick-up line ini sebagai ‘modal’ pembuka bicara. Tapi, kebiasaannya lelaki lah yang selalu bagi pick-up line ni.

Tapi… sebelum korang teruskan pembacaan ke ayat-ayat pick-up line power ni, suka min nak ingatkan yang bukan semua orang suka ye ayat-ayat macam ni, lebih-lebih lagi yang ada membawa maksud lain dan sebagainya. Nak cuba guna boleh, tapi berhati-hati!

 

Ini antara pick-up line power yang korang boleh cuba raya nanti :

Bismillah…min try yer

 

1. Awak ni dari Korea ke ? Sebab saya rasa awak Seoul-mate saya

2. Hi! Nama saya Imam, awak makmum saya ke?

3. Rupanya I baru tahu, walaupun Bahagia bermula dengan B, tetapi ia tetap perlukan you

4. Awak nak tahu tak, kita takkan dapat eja Kuih… tanpa U dan I

5. Apa beza awak dan ketupat? Ketupat orang cari masa nak raya, awak saya cari hari – hari

 

Ha, macam mana? Tak cukup? Nak lagi? Ke korang rasa macam ‘eleh, biasa je ayat min ni’…

Kalau korang rasa pickup line ini power, boleh lah cuba. Tapi kalau rasa hambar, korang cuba buat sendiri yang lagi power dan share dekat page Cosmoderm!

Mana tahu dengan pickup line korang tu, korang akan dapat ‘duit raya’ yang ditawarkan bernilai sehingga RM 20,000 termasuk Hamper Cosmoderm bernilai RM250 sebab dari 13 April 2021 sampailah ke 24 Mei 2021, Cosmoderm ada peraduan Cosmorderm Raya Pikat Line!

Cara Sertai #CosmodermRayaPikatLine

  1. Beli mana-mana produk Cosmoderm dan hantarkan resit pembayaran anda melalui Whatsapp di 016-2104287
  2. Komen pikat line anda di gambar #CosmodermRayaPikatLine 
  3. Kongsi gambar #CosmodermRayaPikatLine, tag 5 kawan anda dan jangan lupa tambah #CosmodermRayaPikatLine!

Ini contoh gambar pikat line korang, jangan lupa share dan tag 5 orang kawan korang juga tau…

..

Pemenang akan diumumkan setiap minggu di Instagram dan Facebook rasmi Cosmoderm.

Selain itu, ada jugak set Cosmoderm Galaxy Raya Limited Edition Skincare Set yang korang boleh beli di laman web rasmi Cosmoderm atau, korang boleh dapatkan di kedai rasmi Cosmoderm di Shopee.

Tapi kena cepat tau, sebab ini limited edition, kalau habis ni, habis lah. Kalau buat pembelian RM20 ke atas di mana-mana farmasi, selain dapat sertai #CosmodermRayaPikatLine ni, korang jugak akan mendapat Cosmoderm Fantasy Raya Packet tau!

Nak tahu cantik ke tidak, kena la beli produk Cosmoderm dulu, untung-untung, dapat extra duit raya tahun ni!

 

Sumber: Cosmoderm
Sumber: Facebook
Sumber: Cosmoderm