“Parenting and marriage goals!” – Peminat Puji Hairul Azreen Bagi Hanis Zalikha ‘Me Time’

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



“Parenting and marriage goals!” – Peminat Puji Hairul Azreen Bagi Hanis Zalikha ‘Me Time’

 
 
00:00 /
 
1X

Zaman sekarang ini, ramai selebriti kita yang rajin share kehidupan seharian dorang, lebih-lebih lagi bagi artis yang ada anak, contohnya macam Hanis Zalikha. Sebut je nama dia, automatik teringat dekat anak dia yang comel gila itu. Sesiapa yang ada follow Hanis dekat Instagram, korang mesti tahu yang Hanis rajin sangat share resipi and macam mana dia jaga Yusuf. Ramai jugak yang jadikan Hanis as tempat rujukan dorang.

Hanis pergi bercuti dengan kawan-kawan

Seperti baru-baru ini, suami kepada Hanis, Hairul Azreen, ada share video pendek dekat laman Instagram dia, di mana scene Hairul dan Yusuf nak lepaskan mummy dia untuk ke Korea bercuti dengan rakan-rakan. Macam yang kita tahu, baru-baru ini Hanis jaga Yusuf sorang-sorang je selama sebulan sebab Hairul ada shooting di Sabah.

Sumber: Instagram

 

Hairul appreciate pengorbanan Hanis

Dek sebab itu, Hairul lepaskan Hanis untuk enjoy ‘me time’ dengan kawan-kawan dia, seolah-olah macam dia appreciate apa yang isteri dia buat selama ini. Video yang dimuat naik malam Khamis itu dapat lebih daripada sejuta tontonan dan lebih daripada seribu komen netizen dengan pelbagai pendapat. Namun rata-ratanya puji Hairul sebab caring sangat dekat isteri dia itu.

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Ada netizen kecam Hanis 

Pun begitu, ada jugak sesetengah netizen yang kecam Hanis sebab katanya Hanis lagi prefer bercuti daripada jaga anak dia tu. Aiii suka-suka je! Dalam video itu, kita boleh nampak yang Hanis nak serahkan anak dia itu kepada Hairul tapi Yusuf tak nak. Sebab itu lah Hanis teruk dikecam dan majoritinya kaum-kaum ibu lah yang tak setuju dengan Hanis ini. Hmmm….

Sumber: Instagram

Sementara itu, Hairul menerusi komen posting itu jugak, dia jelaskan yang dia bagi peluang dekat isterinya itu untuk berehat selepas sebulan jaga Yusuf.

“Tugas isteri berat kalau nak diukur dengan duit hantaran sejuta pun belum tentu dapat balas” WOWWW SO SWEET!

“Dia jaga anak, dia kemas rumah, dia lipat kain, dia yang lahirkan, jadi kita bagi ‘can’ dia pergi rehatkan diri, tidur lena tak payah bangun buat susu,” Kata Hairul.

Fair and square lah kan gilir-gilir jaga anak. Dorang mesti ada cara dorang sendiri. Apa-apa pun, Hairul sweet sangat! Hehehe…

Baca: “Your child is not your punching bag” – Hairul Azreen Dikritik Kerana Dedah Yusuf Kepada Keganasan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Zarith Sofea

Seorang gadis yang minat membaca dan melayari internet untuk lebih cakna tentang gosip dan berita terkini. Peka dengan keadaan semasa tetapi tidak mudah terpengaruh dengan budaya fitnah yang tidak sihat.