Nak Pergi Luar Negara Tapi Tak Ada Bajet? Jom Pergi KLOOK Travel Fest Untuk Dapat Tawaran Tak Masuk Akal!

Untuk kaki-kaki travel, admin ada berita baik untuk korang semua!

Admin nak share dengan korang, macam mana nak dapatkan pakej percutian murah dan promosi ke tempat pelancongan terkenal di dunia dengan harga yang tak masuk akal tau.

Tak payah pusing-pusing kepala sebab semua benda ni korang boleh dapat dekat Klook Travel Fest! Festival pelancongan besar-besaran yang dianjurkan oleh Klook. Confirm tak rugi weh kalau pergi. Nak tahu kenapa?

Kat festival ni, korang akan ‘dihidangkan’ dengan aktiviti-aktiviti menarik dan pakej pelancongan yang mur-mur untuk korang semua. Jom tengok apa yang ada dekat festival yang bakal berlangsung hujung bulan ni!

1. Promosi dan tawaran yang murah & tak masuk akal

Sumber: Klook

Nama pun sekarang dah nak akhir tahun, so korang semua mesti sibuk tengah plan nak bercuti dengan family kan? Dekat festival ni, korang boleh dapat promosi yang susah nak dapat dekat tempat lain macam promosi buy 1 free 1, diskaun dan promosi untuk taman tema popular di dalam dan luar negara macam Sunway Lagoon, Hong Kong Disneyland, Universal Studios Japan dan banyak lagi!

2. Booth-booth menarik

Sumber: Klook

Korang juga boleh berseronok dekat event ni dengan melawat booth-booth yang sangat Insta-worthy dan join games serta aktiviti yang ditawarkan oleh setiap booth.

Bagi yang ada anak-anak tak payah risau sebab kat sini juga ada kids’ corner yang dianjurkan oleh Kidzania sendiri, boleh lah spend hujung minggu dengan family.So, sekarang pun korang dah boleh imagine macam mana seronok tempat tu nanti kan?

Antara booth yang bakal ada dekat sana adalah:

  • Hong Kong Disneyland
  • Malaysia Airlines
  • Universal Studios Japan
  • Ocean Park Hong Kong
  • Sunway Lagoon
  • Harukas 300, Malaysia Airlines
  • JR West
  • HSBC

3. Berjumpa dan berinteraksi dengan selebriti dan travel influencers

Sumber: Klook

Kat sini juga korang berpeluang untuk berjumpa dan dapatkan tips pelancongan dari beberapa selebriti tempatan dan travel influencers antaranya Sazzy Falak, Daphne Iking dan vlogger terkenal seperti Wei Zhi.

Malah sepanjang festival berlangsung, korang akan didendangkan dengan live music selain persembahan penyanyi tempatan hinggalah persembahan seperti tarian K-pop. So, korang memang tak akan bosanlah!

4. “Ask Klook” booth

Sumber: Klook

Jangan risau, kalau korang tak tahu macam mana nak plan percutian korang, dekat festival ni akan disediakan beberapa booth “Ask Klook” yang bersedia untuk membantu korang plan percutian korang dengan cara yang paling efektif sekali. Staff-staff Klook yang friendly juga akan tolong korang untuk bagi tips dan cara nak guna aplikasi Klook.

5. Bawa pulang barangan percuma bernilai lebih RM100,000

Sumber: Klook

Siapa yang tak suka dengan barangan percuma kan? Dah lah korang tak payah bayar untuk pergi Klook Travel Fest 2019 ni, lepastu at the same time korang berpeluang untuk bawa pulang merchandise dan hadiah yang bernilai lebih RM100,000 termasuk:

  • Tiket penerbangan pergi balik
  • Pengering rambut Dyson
  • Luggage bags dari Samsonite dan banyak lagi!

Kat bawah ni adalah details untuk Klook Travel Fest 2019:

  • Tarikh: 28 – 29 September 2019
  • Masa: 10am – 10pm
  • Tempat: Hall 9, Level 3 MITEC (Malaysia International Trade and Exhibition Centre)

Korang boleh tengok jadual dan map untuk Klook Travel Fest 2019 kat bawah ni:

So, apa tunggu lagi? Dapatkan app Klook sekarang di App Store atau Google Play dan tebus tiket masuk e-voucher secara percuma untuk #KlookTravelFest2019 dan untuk setiap e-voucher, korang berpeluang untuk join lucky draw tau.

Make sure korang jangan lupa. Berapa hari je lagi festival ni! Mark the calendar guys kalau taknak menangis sebab terlepas pakej-pakej yang murah dan menarik dari Klook Travel Fest 2019!

Untuk maklumat lebih lanjut, klik sini.

Lobak Merah ialah laman socialtainment #1 di Malaysia. Dapatkan isu-isu viral setiap hari.