“Padahal aku pakai jubah kot” – YouTuber Famous Dedah Pengalaman Diekori Lelaki Pervert

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Bahaya betul zaman sekarang, terutama sekali buat kaum wanita yang lebih terdedah kepada ancaman bahaya jenayah yang tak mengenal siapa.

Sekarang ni, pakai la baju sesopan mana pun — tetap akan jadi mangsa kebiadapan segelintir individu tidak bertanggungjawab. Sama macam apa yang terjadi pada seorang YouTuber @shazzainuddin, yang berkongsi kisahnya diganggu seorang lelaki pervert baru-baru ini.

Tapi mujur suami dia perasan, dan kelakuan mencurigakan lelaki tersebut akhirnya berjaya dikantoikan. Tambah mengejutkan, selepas dipaksa menunjukkan kandungan telefon dia — rupa-rupanya ada banyak gambar perempuan lain yang disimpan lelaki itu.

Hmm, nak berjalan pun dah tak senang la lepas ni sebab wujudnya lelaki jenis macam ni. Kejadian yang menimpa itu jelas membuatkan mangsa trauma, kerana ia menunjukkan bahawa jenayah boleh berlaku kepada sesiapa sahaja dan dalam apa jua keadaan sekali pun.

Kisah itu secara tidak langsung membuatkan netizen lain turut berkongsi kisah hampir serupa yang pernah dilalui mereka.

Moral of the story, sentiasa alert dengan persekitaran korang jika berjalan di tempat-tempat awam dan kalau boleh elakkan daripada berjalan seorang diri. Kalau rasa anda diperhatikan, cepat-cepat minta bantuan dari orang berhampiran okay.

 

Baca: “Ada 11 rakaman semuanya” – Pramugara Penerbangan Tambang Murah ‘Kantoi’ Rakam Video Lelaki Tua Dalam Toilet Mall

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Nab Talib

Seorang yang selalu berangan untuk bekerja di Dunder Mifflin Paper Company, dan penggemar berat Morrissey.