in ,

“Nak try masuk loan boleh tak?”- Musang King Raub Dijual Harga RM2,500 Sebakul

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mesti ramai tengah cari durian di sekarang ni kan? Jadi admin nak cerita kat korang semua tentang durian Musang King yang dijual di Kuala Terengganu ini.


Post ni admin ambil satu facebook, mengenai durian Musang King yang dijual pada harga RM2,500 sebakul, dengan berat kira-kira 50 kilogram.

Wow! Kalau sekali tengok memang terkejut, sebakul yang beratnya 50 kilogram dijual dengan harga RM2,500.

Tapi bila dikira balik, sekilogram jatuh harga RM50, sebenarnya dah dikira murah dibandingkan harga pasaran antara RM40 hingga RM85 bagi durian jenis Musang King ini.

Bagaimanapun banyak komen yang menghentam penjual ini sebab dikatakan terlalu mahal aka harga yahudi, tapi wallahualam admin taknak komen lebih-lebih sebab mungkin ‘kepopularan’ durian Musang King ini buat harganya macam itu.

 

Tapi admin takde lah nak beli, baik guna duit tu buat benda lain kan..haha….Tapi kalau ada yang berminat nak beli, boleh contact brader tersebut yer.

Baca : Musang King lahir dan dibesarkan di Malaysia,tetapi harga Yahudi- Pengusaha Durian Jelaskan Kenapa

Sumber: facebook

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.