in

Menangi HAMPER Bernilai RM50 Dengan 3 Langkah Mudah Ini! Senang Je

Freebadlab

Sebelum min beritahu panduan-panduan tersebut, min nak ‘tarbiah’ sikit untuk korang terutamanya golongan lelaki yang tak berapa ambil berat pasal penjagaan rambut.

Penjagaan dan penggayaan rambut memainkan peranan penting kerana ia merupakan sebahagian daripada grooming kita, ia bertujuan bagi mengelakkan diri kita daripada berlaku perkara-perkara sebegini dekat rambut kita.

 • Kulit kepala gatal-gatal
 • Rambut berminyak
 • Mula berkelemumur
 • Paling teruk sekali kalau naik bau!
 • Malah rambut juga memainkan peranan penting dalam keterampilan kita, jika tidak dicuci kesan-kesan seperti diatas juga mampu memberikan imej buruk pada penampilan kita.

Jadi, untuk kaum adam, lagi senang kalau korang nak buat penjagaan dan penggayaan rambut dengan menggunakan barang-barang Bad Lab! 

 

Jadi, korang nak tak? Admin nak bagi 10 jejaka bertuah untuk memenangi hamper Hairstyling daripada Bad Lab bernilai RM50!

 

Terma dan Syarat Peraduan:

Terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 13 tahun ke atas (pada 01.01.2020) kecuali agensi dan pembekal pengiklanan / PR Citychemo Manufacturing Sdn Bhd.

*Peserta di bawah umur 18 tahun perlu dapatkan persetujuan ibu bapa terlebih dahulu.

Caranya seperti di bawah:

 1. Tinggalkan komen di post FB artikel ini dan beritahu kenapa anda layak menang 
 2. Wajib LIKE post & FOLLOW @BadLabMY
 3. Wajib gunakan hastag #SayanakhairstlingLM dan #NoBADHairDays
 4. Tag 5 kawan anda di bawah post ini
 5. Hanya 10 pemenang bertuah dengan gambar rambut paling ada style dan komen menarik berpeluang memenangi hamper Hairstyling Bad Lab bernilai RM50

Ingat! kami hanya memilih 10 pemenang bertuah dengan komen menarik untuk memenangi hamper Hairstyling Bad Lab Bernilai RM50.

Pemilihan pemenang akan dilakukan secara rawak, pastikan korang ikut segala terma dan syarat. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 19 Oktober 2020.

Tinggalkan komen di post FB artikel ini sini sekarang. Klik di bawah:

 

Bad Lab jenama produk penjagaan rapi yang khusus untuk lelaki

Bad Lab Full Range 02 Min

Kalau nak tahu Bad Lab merupakan jenama produk penjagaan rapi yang khusus untuk lelaki, malah produknya merangkumi penjagaan dari hujung rambut sampai ke hujung kaki.

Produk Bad Lab ini terbahagi kepada 5 jenis kategori iaitu:

 • Produk penjagaan rambut – Bad Lab Fearless Soothing Anti-Dandruff Shampoo yang mempunyai aroma yang sangat sesuai untuk kaum adam, ia mengandungi Fluidipure 8G yang dapat mengurangkan masalah kelemumur dan kulit berminyak.
 • Produk penjagaan muka – Bad Lab Cooling & Pore Minimising Facial Cleanser boleh kecilkan pori di bahagian kulit muka korang, apatah lagi ia mengandungi Darah Naga (Dragon Blood) dan Sebustop yang boleh bersihkan minyak dan kuman dari wajah anda.
 • Produk penjagaan badan – Bad Lab 3-in-1 Caveman Cleaner, mengandungi Fluidipure 8G. Satu botol ini boleh mencuci rambut, muka dan badan! Jimat.
 • Untuk deodarant, boleh guna Bad Lab Spray Call to Arms kerana mempunyai Anti-Bacterial dan wangian yang mampu hilangkan bau badan dengan mempunyai kandungan Fluidipure 8G.

So jom “Try Bad, See Why It Good!” dan boleh order online dari Watson.

Produk yang selamat

Dengan Bad Lab Hair Styling kaum adam juga boleh buat pelbagai jenis gaya rambut, bergantung kenapa jenis gaya atau jenis rambut yang korang inginkan seperti, water-based pomade, water gel, hair wax, hair clay, water-based hair cream.

Produk ini juga sangat selamat sebab tidak mengandungi bahan-bahan yang berpotensi untuk menyebabkan masalah kulit kepala, malah ia mengandungi Fluidipure™8G yang boleh melindungi kulit kepala kita.

 

Korang tak nak ke dapat produk ‘kecantikan’ ini dengan percuma? Ikut je semua ni! Untuk kaum wanita yang nak bagi partner korang nampak segak pun boleh menang tau!