in

“Murung orang korea kalau dengar”- Sajat Nyanyi Lagu Arirang, Netizen Sampai ‘Menangis’ Dengar

Featured 14

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa tak kenal Sajat, apa sahaja yang dibuatnya pasti akan jadi perhatian netizen.



Terbaru, satu video Sajat yang dikongsikan pengguna twitter ni memang mengundang perhatian ramai.

Sajat nyanyi lagu korea uooollss…

 

“Aaaariraaanggg arriiraanggg arraareeerooo, arrriraaaanggg oodeekoomooo mogandaaaa….”

Admin sebenarnya cuba juga kenalpasti lagu apa yang dinyanyikan Sajat, tapi admin gagal. Cuma yang jelas admin dengar ialah part ‘Arirang’ dan ‘Mogandaaa”.

So, setelah admin selidik ada pengguna twitter lain share video lagu sebenar, cuba korang dengar, sama ke tak.

Tapi admin tak nafikan, suara Sajat memang sedap dan unik cuma macam tak sama bunyi dengan lagu sebenar, tapi mungkin itu admin lah yang khilaf.

Ini antara komen-komen netizen yang layan video Arirang Sajat.

 

“Fuh Sajat beropera…”

1 12
Sumber: facebook

 

“WEH ROSAK LAGUUUUUU….”

2 10
Sumber : facebook

 

“Bukan lagu pemujaan apa-apa kan?”

4 4
Sumber: facebook

 

Korang rasa sama ke tak?

Baca : Ko buat apa tu jat? Nur Sajat Masuk Hospital Bersalin, Netizen Tertanya-tanya Sakit Apa

Sajat

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.