“Mungkin masa depan bersama saya?”

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:“Mungkin masa depan bersama saya?”

&nbsp
 
00:00 /
 
1X

Siapa yang tak kenal dengan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman yang memang lantang dalam perbincangan politik dan baru-baru ini dah menang kerusi Parlimen Muar dalam PRU14.

Syed Saddiq ni memang ada ramai pengikut sebenarnya terutamanya dalam kalangan orang-orang muda dan gegadis yang dambakan perhatian daripada lelaki berusia 26 tahun ini.

 

Ramai gegadis yang terpegun dengan ketampanannya

Sumber: Instagram

Baru-baru ni pun ramai netizen yang dah naik meluat dengan segelintir gegadis yang meluahkan rasa cinta mereka kepada Syed Saddiq di Twitter sehingga katanya tak dapat nak fokus dalam sidang media Tun M tempoh hari.

Sumber: Cari
Sumber: Cari

 

Rilek dulu… Syed Saddiq mungkin dah berpunya

Tapi nampaknya, gegadis tu perlu bersedia ucapkan selamat tinggal dan berhenti berharap nak dapat Syed Saddiq sebab dah tular dekat media sosial kononnya jejaka ini dah berpunya! Fuyoo!

Sumber: Blog
Sumber: Blog

Netizen dah pun menggali kisah pasangan ini dan mendapati wanita bernama Salmah Luth Jones yang dikatakan GF Syed Saddiq ini mempunyai pendidikan tinggi dalam bidang perubatan. Mereka berdua pun pernah berbalas tweet sebelum ini.

 

Tweet bersemut pasangan sejoli 

Mereka berdua pernah berbalas tweet sebelum ini. Kapsyen Salmah yang mengatakan dia nampak masa depan dalam diri Syed Saddiq kemudian dibalas dengan pickupline mengenai masa depan bersama dengannya. Amboi YB!

Sumber: Blog
Sumber: Blog

Tapi dalam perkembangan terbaru, bila Syed Saddiq ditanya seandainya masih single, dia kata dia masih single dan tak tahu menahu siapa yang menyebarkan khabar angin tu. Ye ke tuu…

Whatever it is, gegadis please chill. Janganlah sampai ovari bergetar pula. Segan je mak ayah kita baca nanti.

Baca: Bayaran Balik Pinjaman MARA Naik RM700 Mulai Tahun Depan? MARA Jawab Dakwaan Syed Saddiq

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Amalina Zainal

Seorang yang optimis dan teliti serta berkemahiran dalam berkomunikasi; boleh bekerja dalam pasukan, berfikiran terbuka dan seorang yang menepati masa.