in

‘Motor Menyanyi? Seriouslah..?!’ – [Video] Bukan Sekadar Wheelie, Motor Juga Boleh Menyanyi!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Selalunya kita cuma dengar enjin enjin superbike ni mengaum di litar atau highway je kan? Tapi pernah dengar tak motosikal menyanyikan lagu hari jadi?. Wowww!!


Motosikal yang berkuasa tinggi ini telah di tune oleh pakar motosikal, menurut sumber ianya satu teknologi baharu dalam dunia permotoran.

Dalam video berdurasi 40 saat tersebut korang boleh tengok tuner tu adjust motosikalnya supaya dapat keluarkan bunyi seakan lagu “Happy Birthday”. Dapat dilihat ada wayar yang menyambungkan antara motor tersebut dengan laptop sebelum lagu tersebut keluar.

Rata-rata orang yang ada disitu begitu teruja dan turut merakam video momen ‘luar biasa’ tersebut.

Malah warganet turut memberi komen yang mereka terhibur mendengar motosikal ini menyanyi.

Bukan setakat laju di atas jalan dan mampu buat wheelie, malah boleh menyanyi!. Padukan?

Lepasni harap motor dia boleh tune nyanyi lagu-lagu Zaiton Sameon pulak..

 

Baca: ‘Hina sangat ke rider FoodPanda? – Sebab Tak Puas Hati, Budak Flat Simbah Motor Dengan Minyak Hitam?

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.