“Macam kahwin terdesak nak berlaki!” – Peminat #Lofattah Kecam Fazura Tidak Bermaruah

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:“Macam kahwin terdesak nak berlaki!” – Peminat #Lofattah Kecam Fazura Tidak Bermaruah

 
 
00:00 /
 
1X

Peminat Fazura dan Fattah mesti semua ternanti-nanti 23 November ni kerana katanya mereka akan adakan press conference bagi menjawab segala persoalan mengenai hubungan mereka termasuk menerangkan tentang majlis yang diadakan di rumah nenek Fazura pada minggu lalu.

Semua pun sedia maklum pasangan ini bersama keluarga masing-masing sedang menunaikan umrah di tanah suci dan terbaru, sebuah video di muat naik di Instagram di mana ibu Fazura mendoakan jodoh anaknya berkekalan.

Tetapi, nampaknya ada yang tidak berpuas hati dengan perhubungan mereka yang di katakan telah berkahwin itu. Rileks lah!

Sumber: Instagram

Netizen yang tidak puas hati itu adalah tak lain dan tak bukan, peminat Lofattah. Mereka asyik melemparkan kata-kata yang kurang menyenangkan termasuklah yang mengatakan kemungkinan Fattzura berkahwin secara senyap kerana mereka sudah terlanjur.

Netizen turut mengaitkan nama Neelofa dengan mengatakan betapa dia lebih disanjungi dan perlu elakkan daripada mengadakan perkahwinan senyap-senyap seperti tidak bermaruah ini. Amboi!

Sumber: Cari

Selain, itu ada netizen yang memanggil Fattah dayus kerana sering memuat naik di Instagram miliknya tentang Lofattah ketika sudah bersama dengan Fazura.

Sumber: Cari

Bukan itu sahaja, ramai yang kecam Fazura dengan memanggilnya terdesak ingin berlaki kerana faktor umurnya serta mengata Fazura berkemungkinan sudah menopause dan tidak mampu hamil anak Fattah. Ish..ish..tak baik tau!

Sumber: Cari
Sumber: Cari
Sumber: Cari

Melemparkan kata-kata tidak elok serta memaki hamun tidak menjadikan anda seorang manusia yang baik. Sebaliknya, ia mencerminkan peribadi anda sendiri. Renung-renungkan 🙂

Baca: Kecoh di Media Sodial, Fattah dan Fazura Sudah Bernikah?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Amalina Zainal

Seorang yang optimis dan teliti serta berkemahiran dalam berkomunikasi; boleh bekerja dalam pasukan, berfikiran terbuka dan seorang yang menepati masa.