in

“Lain macam pengeras dia”- [Video] Lelaki Ini Guna Cara Rare Pancing Ikan! Siap Pakai Rantai & Seekor Ayam

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kebiasaannya, sebelum pergi memancing, pastinya kelengkapan macam umpan, joran, mata kail dan lain – lain akan dipastikan cukup.


Fishing Fishon GIF by Amiaud - Find & Share on GIPHY

Lain pulak cerita pulak dengan video pancing rare yang kitorang jumpa ni! Tidak pasti dimana lokasinya, tapi apa yang confirm adalah cara dia memancing sangat rare!

Kami pun tak pasti nak panggil ni memancing ke merantai…Korang tengoklah sendiri… Memang pelik sangat.

Unbelievable Fishing Technique

Unbelievable Fishing Technique

Posted by Amber Dixon on Wednesday, March 31, 2021

Apa yang menghiburkan kitorang adalah komen – komen yang diterima oleh lelaki ini.

“Kenapa tak makan je ayam tu”

“Tak berbaloi! Seekor ayam, untuk tangkap ikan keli”

Pada awalnya, kami nak kongsikan cara tangkapan ikan dia, tapi bila baca komen, ada betul jugak kata – kata diorang ni…

Apa pendapat korang?

 

Baca : “Ikan melompat masuk mulut” – Hampir Maut! Pemancing Tercekik Ikan Hidup Semasa Memancing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.