in

Kemaluan Kucing Bunting Berdarah Tanpa Henti Dipercayai Dirogol Lelaki

Cat 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Anda pasti tidak percaya dengan apa yang anda akan baca.Seekor kucing yang bunting dipercayai dirogol selepas kemaluannya berdarah. Kejadian tersebut berlaku di Riau, Indonesia seperti yang dilaporkan Mynewshub.

Cat4
sumber: mynewshub

Menurut Drs Syafril, pemilik kucing itu, beliau berada di sekolah ketika menerima panggilan daripada anaknya untuk memaklumkan tentang insiden tersebut.

Syafril yang bekerja sebagai seorang guru di SMP Negeri Tembilahan sangat terkejut mendengar berita tentang kucingnya yang dinamakan Putih itu, dilihat tercedera di bahagian kemaluan dan dalam keadaan yang sangat lemah.

Cat2 1
sumber: mynewshub

Putih kelihatan tidak bermaya dan kemaluannya itu mengalami pendarahan yang sangat teruk! Menurut Syafril, selepas melihat keadaan kucingnya seperti itu, beliau segera membawa Putih ke klinik haiwan di Desa Tembilahan untuk mendapatkan rawatan.

Selepas pemeriksaan dijalankan oleh doktor, Syafril dimaklumkan bahawa Putih berkemungkinan besar dirogol oleh seseorang. Apa masalah lelaki tu!

[sociallocker id=1666]

Doktor juga memberitahu bahawa terdapat objek tumpul dimasukkan ke dalam kemaluan kucing berkenaan yang menyebabkan pendarahan dalaman yang sangat teruk. Lebih menyedihkan lagi apabila doktor terpaksa menggugurkan kandungan Putih bagi menghentikan pendarahan itu. Ala, kesiannya dia. 🙁

Cat3
sumber: mynewshub

Berdasarkan maklumat yang diterimanya daripada kanak-kanak di kawasan kejiranan, seorang lelaki tidak dikenali dilihat mencium dan memegang Putih sebelum membawa kucing malang itu ke lorong belakang rumah.

Lelaki berkenaan dipercayai melakukan perbuatan tersebut ketika di bawah pengaruh alkohol. Sampai macam tu sekali keeee?!

Walau bagaimanapun, Putih dilaporkan berada dalam keadaan stabil dan semakin sembuh. Alhamdulillah….

[/sociallocker]

Diharapkan lelaki yang melakukan tindakan kejam ini ditangkap sebelum ada haiwan lain menjadi mangsa perbuatannya di masa akan datang.

Baca juga: Lelaki Beronani dan Cabul Patung Mannequin di Kedai Pakaian Dalam Wanita

M

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.