in

“Kecil bukan sebarang kecil”- Suami Syukur Isteri Saiz Kecil, Siap Boleh Panjat Bumbung & Petik Buah!

Sojujuu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Keikhlasan cinta lelaki ini terhadap wanita kerdil yang cuma berketinggian 118 sentimeter dapat dibuktikan bila Muhammad Azri Zaidi yang baru berumur 19 tahun telah memilih Syakila Norazma Amira Zuharsema, 27, sebagai permaisuri hatinya dan telah melangsungkan perkahwinan mereka pada 18 Mac yang lalu di Hulu Terengganu.



“Saya tak pernah lihat saiz fizikal sebagai kekurangan.”

Capture 15

Menerusi satu perkongsian video Yaya Mekcekk yang merupakan isteri kepada lelaki itu, kelihatan wanita itu selamba didukung oleh suaminya naik atas tengkuk untuk petik buah jambu dekat pokok. Nasib baik la ringan aje orangnya.

Bukan itu sahaja, diorang siap boleh panjat bumbung juga sebab nak petik buah yang tinggi sikit dekat pokok itu. Ni la orang kata, kecil-kecil cili padi.

@buyahhh

bini kecik , mudah nk suruh panjat ambik buoh 🤣 . kecik bukan sebarang kecik , semua bende boleh😄 #fyp

♬ original sound – syahrullgyan – syahrullgyan

Video yang baru dimuatnaik semalam itu sudah mencapai tontonan sebanyak 2.7 juta di Tiktok dengan lebih 150 ribu likes dan hampir 1200 share. Laju gila dalam sehari dah nak 3 juta viewers weh! 

Komen dari netizen pun banyak juga lebih 1200 komen yang bermacam-macam.

 

Netizen bagi nasihat dekat pasangan lain

Dekat ruangan komen, ramai orang yang cakap betapa untungnya wanita itu beratnya ringan sebab kebanyakan isteri berat diorang 50 kg ke atas. Bila fikir balik, memang patah pinggang si suami kalau nak dukung isteri berat 50 kg ke atas.

 

1 6

2 4

Korang jangan pulak tiba-tiba suruh suami korang angkat naik rumah kat tingkat 4 pula nanti, mahu patah pinggang diorang nanti.

 

Sumber: Yaya Mekcekk

Baca: Kerap Ditegur Main ‘Video Game’, Bapa Rampas ‘Handphone’ Jadi Punca Remaja Perempuan Panjat Jejambat Cuba Bunuh Diri

Capture 14

Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.