“Kalau jadi perempuan jangan bodo macam ni” – Netizen Meluat Tengok Wanita Acah Bagus Campak Vape BF Luar Tingkap

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Admin yakin ramai wanita kalau boleh tak nak pasangan dia hisap rokok, tapi itu tak bermakna korang kena kongkong dia mengalahkan ibu kandung sendiri.

Sepatutnya bagi sokongan moral, bukannya buat satu tindakan biadap macam ni. Kaum wanita sendiri meluat tengok.

 

Kalau jadi perempuan jangan bodo macam ni, itu hak dia”

Mungkin si BF ni cuba nak berhenti rokok dengan guna alternatif lain iaitu kepada vape. Ada kemungkinan si GF ni tak suka bila tengok BF dia hisap rokok elektronik tu.

Nak tunjuk tegas sebab sayang nyawa BF agaknya, dia pun konon-konon buat lah video Tik Tok minta vape BF dan terus campak ke luar tingkap kereta yang sedang dipandu laju.

Video yang dikongsikan semula oleh pengguna Twitter, hampir 7,000 orang yang retweets semua rasa meluat dengan wanita tu sebab tak reti hormat cara hidup orang lain.

Rata-rata memaki hamun bila melihat tindakan wanita tu.

Tapi ada yang mengatakan bukan je wanita tu, lelaki tu pun layak dikecam. Sebab…

Tapi lah bagi admin, dia hisap vape tu sekurang-kurangnya cuba cari jalan nak elakkan rokok, slow-slow nanti boleh lah berhenti.

Kalau tak suka sekalipun patut berterus terang, bukan buat tindakan sebegitu. Tak dinafikan dua-dua bahaya, tapi sepatutnya bagi sokongan moral. Cuba kalau make up kena campak keluar tingkap macam tu? Marah kan?

 

Baca : Kematian Pertama Akibat Hisap Vape Direkodkan Di US

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.