in

“Kalau adik tahu ini lagu ketuhanan, adik takkan nyanyi macam ni”- Fedtri Yahya Komen Nyanyian Nuha Bahrin

Nuha4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Viral di sosial media mengenai nyanyian seorang bintang rookie dalam rancangan Vokal Mania pada episod minggu lepas.



Empat orang dipertandingkan, antaranya ialah Fiera Eisara, Razak A’ai, Nuha Bahrin dan Daniesh Suffian.

Nuha6

Sudah semestinya masing-masing mempunyai nyanyian unik tersendiri namun, juara Rookie Star Award, Nuha Bahrin, menyanyikan lagu Jamal Abdillah Kekasih Awal dan Akhir undang pelbagai respon netizen.

Turut mengulas adalah pengacara terkenal tanah air, tuan Fedtri Yahya.

Kalau adik tahu lagu ni sebenarnya lagu ketuhanan, adik takkan nyanyi macam ni.”

 

Warganet juga tak terlepas untuk memberikan komen, malah ada yang keliru dengan pembawakan lagu itu oleh Nuha Bahrin.

Dia tak kaji ke lagu ni pasal apa hmm”

Suara dia macam tengah nyanyi lagu rock kapak.”

Nuha8

 

Pencipta lagu pun tak cam lagu sendiri

Nuha0

 

Korang boleh tengok video kat bawah ni, pastu kongsi pendapat korang kat ruang komen ok?

 

 

Baca : “Nyanyi relaks pun sedap” – ‘Peluang Kedua’ Versi Cover Neeta Berjaya Pukau Netizen

Nuha5

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.