in

Ibu Korek Mata Anak Lelaki Sebelum Kulitnya Disiat, Badan Dipotong & Kepala Dipenggal Lepas Mangsa Kata Nak Jadi Perempuan

Seorang Ibu didakwa kerana memenggal kepada anak lelakinya yang berusia 9 tahun malah turut menikam kanak-kanak itu sebanyak 12 kali selepas mangsa memaklumkan yang dia ingin menjadi perempuan.

Lebih kejam lagi memetik Mirror, wanita itu, Rosana Candido, 27 tahun juga dilaporkan meminta bantuan teman wanitanya Kacyla Pessoa, 28 tahun untuk menyiat dan menanggalkan kulit muka mangsa sebelum memotong anggota badan kanak-kanak itu dalam kejadian pada 31 Mei lalu di Samambaia, Brazil.

Sumber : Mirror

Tak cukup dengan itu, pasangan ‘sejenis’ itu juga didakwa telah mencungkil mata kanak-kanak malang tersebut yang dipanggil Rhuan, menggunakan pisau bagi mengelakkan mayat dikenalpasti.

Malah mereka turut membakar sebahagian anggota kanak-kanak tersebut menggunakan pemanggang namun gagal, menyebabkan mereka menyumbat mayat dalam tiga buah beg, satu dicampak dalam pembentungan manakala baki disimpan di rumah.

Bagaimanapun sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua, tindakan kejam Candido dan pasangan lesbiannya itu akhirnya terkantoi.

Candido dan Pessoa mengaku yang mereka membunuh mangsa dihadapan polis di Samambaia sekaligus mereka kini berdepan dengan dakwaan membunuh, mendera dan usaha hapuskan mayat.

Sumber : Mirror

Rupanya-rupanya siasatan juga mendedahkan yang pasangan itu juga pernah cuba memotong kemaluan Rhuan tahun lalu..katanya mereka sendiri yang jalankan pembedahan tersebut.

Pasangan itu mendakwa yang dia berasa terbeban dan langsung tidak ada rasa sayang terhadap Rhuan yang merupakan anak hasil daripada kejadian rogol.

Bapak ah kejam giler kanak-kanak malang tu diperlakukan.

Baca : Kekejaman The Candy Man : Seksa  Liwat 28 Remaja Lelaki Rangsang Guna Dildo 18 Inci Sebelum Gigit Putus Zakar Dan Tembak Sampai Berkecai.