in

GIVEAWAY!! Tiket Wayang ‘Milly & Mamet (Ini Bukan Cinta & Rangga)’ Untuk Dimenangi

Giveway

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau korang ni jenis suka layan movie-movie yang bergenre Romantik Komedi tu, meh sini admin nak payung tiket kat korang!



Team Lobak Merah berbesar hati nak bagi sepasang tiket tayangan perdana filem MILLY & MAMET (INI BUKAN CINTA & RANGGA)

Tiket free kot! Siapa yang tak nak kan! And korang merupakan golongan pertama yang tengok filem ni kat Malaysia tau.

So kat sini ada 50 pasang tiket untuk dimenangi! Jadi jangan lepaskan peluang!

Mm Lmgiveaway

 

Bagi korang yang pernah menonton kisah romantis Ada Apa Dengan Cinta 2, kali ini diceritakan pula tentang kisah kehidupan Milly (Sissy Priscillia) & Mamet (Dennis Adhiswara) yang bermacam ragam menguruskan bayi mereka.

Mamet gemar memasak dan sempat bekerja sebagai Chef sebelum akhirnya membuat keputusan bekerja di kilang milik bapa Milly. Walaupun agak terpaksa, dia perlu melakukannya perkara itu demi keluarga selepas Milly berhenti kerja sebagai pegawai Bank kerana ingin fokus membesarkan anak mereka.

Pada suatu hari, Mamet berjumpa Alexandra (Julie Estelle),kawan rapatnya semasa belajar dulu. Dengan yakin sekali, Alexandra bercerita bahawa dia sudah mendapatkan pelabur untuk membayar idea restoran yang dulu pernah mereka mimpikan bersama.

Dengan hubungan Mamet dan Papa Milly yang semakin buruk, apakah Mamet akan menerima tawaran tersebut dan mengejar impiannya? Dan bagaimana Milly teruskan hidup barunya sebagai suri rumah sepenuh masa.

So macam mana nak dapatkan tiket ini? Korang mestilah:

1.Like FB Lobak Merah
2.Tag kawan korang yang kaki movie dalam ruangan komen
3.Share kan post ini

Dan bagitahu kitorang kenapa korang layak menang movie tiket ni dengan ayat yang paling ringkas dan kreatif.

Tu je! Bagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat

Terma & syarat

  • Peraduan berakhir pada 2 Mac 2019, 11.59 PM
  • Setiap pemenang akan dapat 2 tiket
  • Berumur 18 tahun keatas. Dibawah 18 tahun takkan layak dapat Giveaway ini.
  • Pemenang akan dipilih secara rawak oleh Team Lobak Merah.
  • Hanya terbuka untuk standard seats.
  • Tidak boleh ditukarkan kepada tunai dan tak boleh non-entendable
  • Tiket percuma boleh ditebus pada 8PM, 4 Mac 2019 di TGV Cinemas , One Utama.
  • Segala info peribadi yang kami kumpulkan akan dikendalikan dengan baik mengikut polisi peribadi dan undang-undang privasi. Team LOBAK MERAH tidak akan mendedahkan maklumat peribadi anda yang dikumpulkan untuk peraduan ini kepada mana-mana pihak ketiga.
  • Sekiranya pemenang yang dipilih tidak dapat ambil dalam masa 12 jam selepas masa dihubungi atau selepas 3 percubaan untuk menghubungi, yang mana lebih awal,Team Lobak Merah  mempunyai hak untuk memilih pemenang lain dari penyertaan yang layak. Proses ini akan diteruskan sehingga tiket telah diberikan.
  • Kemasukan harus menggunakan nama pemenang, gambar, lokasi, pendapat dan / atau rakaman suara untuk tujuan publisiti tanpa pampasan, pertimbangan atau kebenaran tambahan, kecuali jika dilarang oleh undang-undang.
  • Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan, kerosakan, dan tuntutan jika berlaku apa-apa pada tiket yang telah diberikan.
  • Lobak Merah mempunyai hak mutlak untuk meminda, menyemak dan / atau mengubah mana-mana terma dan syarat atau menukar mana-mana aspek pemberian pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dan tanpa memberikan apa-apa sebab.

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.