in

GIVEAWAY!! Tiket Wayang Filem ‘Nakee 2’ Untuk Dimenangi!

Featured 16

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau korang ni jenis suka layan movie-movie yang bergenre romatik ditambah pulak dengan elemen-elemen lagenda tu, meh sini admin nak payung tiket wayang kat korang!Team Lobak Merah berbesar hati nak bagi sepasang tiket tayangan filem Nakee 2 ! Yeahh filem yang sememangnya dinanti-nantikan bagi tahun 2019.

Kalau korang nak tau Filem Nakee 2 merupakan filem pecah panggung di Thailand malah diangkat sebagai filem yang mengutip tontonan tertinggi pada hari pertama ia ditayangkan pada 2018 tau!..mesti best kan!

So kat sini kami ada 60 pasang tiket untuk dimenangi! 

Nakee2Biggest

 

Sinopsis :

Nakee 2 mengisahkan mengenai kejadian pembunuhan di Kampung Don Mai Pah, yang terletak di Utara Thailand. Seorang detektif muda, Pongprap dihantar ke kampung itu bagi menyelesaikan kes pembunuhan tersebut. Ketika dalam siasatan detektif muda tersebut berdepan banyak perkara pelik sehinggakan orang kampung mendakwa makhluk mistik, Nakee sudah kembali dan mengganas membunuh orang kampung. Pada masa sama salah seorang gadis dikampung tersebut, Sroi dikatakan mempunyai hubungan istimewa dengan makhluk tersebut dan berupaya mengawalnya. Namun mampukah Sroi mampu untuk mengawal Nakee? dan benarkah Nakee yang menyebabkan semua pembunuhan?

So macam mana nak dapatkan tiket ini? Korang mestilah:

1.Like FB & Instagram Lobak Merah
2.Tag kawan korang yang kaki movie dalam ruangan komen
3.Share kan post ini

Tu je! Bagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat

Terma & syarat

 • Peraduan berakhir pada 15 Julai 2019, 11.59 PM
 • Setiap pemenang akan dapat 2 tiket
 • Berumur 18 tahun keatas. Dibawah 18 tahun takkan layak dapat Giveaway ini.
 • Pemenang akan dipilih secara rawak oleh Team Lobak Merah.
 • Hanya terbuka untuk standard seats.
 • Tidak boleh ditukarkan kepada tunai dan tak boleh non-entendable
 • Tiket percuma boleh ditebus pada 8.00PM, 16 Julai 2019 di TGV Cinemas, One Utama.
 • Segala info peribadi yang kami kumpulkan akan dikendalikan dengan baik mengikut polisi peribadi dan undang-undang privasi. Team LOBAK MERAH tidak akan mendedahkan maklumat peribadi anda yang dikumpulkan untuk peraduan ini kepada mana-mana pihak ketiga.
 • Sekiranya pemenang yang dipilih tidak dapat ambil dalam masa 12 jam selepas masa dihubungi atau selepas 3 percubaan untuk menghubungi, yang mana lebih awal,Team Lobak Merah  mempunyai hak untuk memilih pemenang lain dari penyertaan yang layak. Proses ini akan diteruskan sehingga tiket telah diberikan.
 • Kemasukan harus menggunakan nama pemenang, gambar, lokasi, pendapat dan / atau rakaman suara untuk tujuan publisiti tanpa pampasan, pertimbangan atau kebenaran tambahan, kecuali jika dilarang oleh undang-undang.
 • Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan, kerosakan, dan tuntutan jika berlaku apa-apa pada tiket yang telah diberikan.
 • Lobak Merah mempunyai hak mutlak untuk meminda, menyemak dan / atau mengubah mana-mana terma dan syarat atau menukar mana-mana aspek pemberian pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dan tanpa memberikan apa-apa sebab.

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.