GIVEAWAY!! Tiket ‘Walking With Dinosaurs – The Live Experience’ 2019 Untuk Dimenangi.

BERITA BAIK! Especially buat peminat-peminat Dinosaurs di luar sana.

Team Lobak Merah berbesar hati nak bagi 6 keping tiket Walking With Dinosaurs – The Live Experience’ 2019..wowww!

Tolong jangan lepaskan peluang keemasan ini, sebab korang berpeluang saksikan evolusi dinosaur pada 200 juta tahun dahulu yang seakan-akan realiti di depan mata seperti spesis Tyrannosaurus Rex, Plateosaurus, Allosaurus dari zaman Jurassic dan banyak lagi!

 

Korang yang bertuah berpeluang untuk memenangi :

2 x Cat D Green Zone bernilai RM198 setiap satu

So macam mana nak dapatkan tiket ini? Korang mestilah:

1.Like FB & Instagram Lobak Merah
2.Tag geng kpop dalam ruangan komen
3.Share kan post ini

Tu je! Bagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat

Terma & syarat

  • Peraduan berakhir pada 19 Ogos 2019, 12.00 PM
  • Setiap pemenang akan dapat 1 tiket
  • Berumur 18 tahun keatas. Dibawah 18 tahun takkan layak dapat Giveaway ini.
  • Pemenang akan dipilih secara rawak oleh Team Lobak Merah.
  • Hanya terbuka untuk standard seats.
  • Tidak boleh ditukarkan kepada tunai dan tak boleh non-entendable
  • Tiket percuma boleh ditebus pada 20 Ogos – 22 Ogos 2019 di Unit A-1-1 & A-1-2, 1st Floor, Block A Northpoint Office Suite No, 1, Medan Syed Putra Utara, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur.
  • Segala info peribadi yang kami kumpulkan akan dikendalikan dengan baik mengikut polisi peribadi dan undang-undang privasi. Team LOBAK MERAH tidak akan mendedahkan maklumat peribadi anda yang dikumpulkan untuk peraduan ini kepada mana-mana pihak ketiga.
  • Sekiranya pemenang yang dipilih tidak dapat ambil dalam masa 12 jam selepas masa dihubungi atau selepas 3 percubaan untuk menghubungi, yang mana lebih awal,Team Lobak Merah  mempunyai hak untuk memilih pemenang lain dari penyertaan yang layak. Proses ini akan diteruskan sehingga tiket telah diberikan.
  • Kemasukan harus menggunakan nama pemenang, gambar, lokasi, pendapat dan / atau rakaman suara untuk tujuan publisiti tanpa pampasan, pertimbangan atau kebenaran tambahan, kecuali jika dilarang oleh undang-undang.
  • Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan, kerosakan, dan tuntutan jika berlaku apa-apa pada tiket yang telah diberikan.
  • Lobak Merah mempunyai hak mutlak untuk meminda, menyemak dan / atau mengubah mana-mana terma dan syarat atau menukar mana-mana aspek pemberian pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dan tanpa memberikan apa-apa sebab.

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.