in ,

GIVEAWAY!! Tiket ‘Walking With Dinosaurs – The Live Experience’ 2019 Untuk Dimenangi.

BERITA BAIK! Especially buat peminat-peminat Dinosaurs di luar sana.

Team Lobak Merah berbesar hati nak bagi 6 keping tiket Walking With Dinosaurs – The Live Experience’ 2019..wowww!

Tolong jangan lepaskan peluang keemasan ini, sebab korang berpeluang saksikan evolusi dinosaur pada 200 juta tahun dahulu yang seakan-akan realiti di depan mata seperti spesis Tyrannosaurus Rex, Plateosaurus, Allosaurus dari zaman Jurassic dan banyak lagi!

 

Korang yang bertuah berpeluang untuk memenangi :

2 x Cat D Green Zone bernilai RM198 setiap satu

So macam mana nak dapatkan tiket ini? Korang mestilah:

1.Like FB & Instagram Lobak Merah
2.Tag geng kpop dalam ruangan komen
3.Share kan post ini

Tu je! Bagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat

Terma & syarat

  • Peraduan berakhir pada 19 Ogos 2019, 12.00 PM
  • Setiap pemenang akan dapat 1 tiket
  • Berumur 18 tahun keatas. Dibawah 18 tahun takkan layak dapat Giveaway ini.
  • Pemenang akan dipilih secara rawak oleh Team Lobak Merah.
  • Hanya terbuka untuk standard seats.
  • Tidak boleh ditukarkan kepada tunai dan tak boleh non-entendable
  • Tiket percuma boleh ditebus pada 20 Ogos – 22 Ogos 2019 di Unit A-1-1 & A-1-2, 1st Floor, Block A Northpoint Office Suite No, 1, Medan Syed Putra Utara, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur.
  • Segala info peribadi yang kami kumpulkan akan dikendalikan dengan baik mengikut polisi peribadi dan undang-undang privasi. Team LOBAK MERAH tidak akan mendedahkan maklumat peribadi anda yang dikumpulkan untuk peraduan ini kepada mana-mana pihak ketiga.
  • Sekiranya pemenang yang dipilih tidak dapat ambil dalam masa 12 jam selepas masa dihubungi atau selepas 3 percubaan untuk menghubungi, yang mana lebih awal,Team Lobak Merah  mempunyai hak untuk memilih pemenang lain dari penyertaan yang layak. Proses ini akan diteruskan sehingga tiket telah diberikan.
  • Kemasukan harus menggunakan nama pemenang, gambar, lokasi, pendapat dan / atau rakaman suara untuk tujuan publisiti tanpa pampasan, pertimbangan atau kebenaran tambahan, kecuali jika dilarang oleh undang-undang.
  • Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan, kerosakan, dan tuntutan jika berlaku apa-apa pada tiket yang telah diberikan.
  • Lobak Merah mempunyai hak mutlak untuk meminda, menyemak dan / atau mengubah mana-mana terma dan syarat atau menukar mana-mana aspek pemberian pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dan tanpa memberikan apa-apa sebab.