in

“DIA LAKI AKU!” – [Video] Kantoi Nak Kahwin Lain, Wanita Serang Majlis Suami Siap Bawa 3 Anak Sekali

Ka6

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Perkahwinan takkan kukuh jika dibina hanya dengan cinta. Ia memerlukan komitmen, toleransi dan komunikasi dua hala. Jika mempunyai masalah, duduklah berbincang. Bawa orang ketiga takkan menyelesaikan apa-apa.



Jika tidak, siapa jangka perkahwinan yang disangkakan tiada masalah dimasuki oleh orang ketiga.

Kejadian yang berlaku di negara Zambia ini adalah contohnya.

 

Kecoh, isteri hentikan majlis kahwin si suami

Pada awal video tersebut, nampak seperti majlis perkahwinan yang lain, suasana nampak romantis dan tenang-tenang saja. Pengantin mengenakan busana berwarna putih dan lelaki memakai set tuxedo.

Ka2

Namun beberapa saat kemudian terdengar suara wanita menyuruh paderi menghentikan majlis tersebut dengan mengatakan, lelaki berkenaan adalah suaminya!

Dalam kecelaruannya, dia memberitahu bahawa pagi tersebut mereka siap tidur bersama lalu si suami mengatakan dia perlu keluar daerah untuk aktiviti perniagaan sebelum pergi seperti biasa.

“Apa ni?”

“Kami tak bercerai mahupun bergaduh.”

Ka3

Wanita berkenaan dikatakan diberitahu oleh jirannya berkenaan perkahwinan tersebut, dia terus bersiap dengan membawa sekali ketiga-tiga anaknya.

 

Belah bakal isteri baru taktau, lelaki tu claim dah cerai

Menurut thesunUK, keluarga belah bakal pengantin perempuan tersebut tahu dia pernah berkahwin tapi dia cakap dah cerai…

Dia claim sudah ditinggalkan pada tahun 2013 tapi bila dah kantoi, dia jelaskan isterinya datang semula sebab dia dah berjaya.

Kot ye pun ada masalah bincanglah, ngadu kat orang lain buat apa…kan timbul masalah lain, diri sendiri juga yang malu.

 

Korang boleh tengok kat video di bawah.

Communication is key guys!

 

Baca : “Setiap kali saya membina rumah, saya akan berkahwin di sana” – Tambon Prasert, Kontraktor Yang Ada 120 Isteri & 28 Anak

Ka

Sumber: youtube
Sumber: youtube

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.