in

Cuba Teka Logo

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.



Prada! Gucci! LV! Korang kalau tengok logo jer korang tahu tak tu brand apa? Ke korang jenis tak kisah, lantak apa kan? Jadi video kali ni kitorang test geng Lobak Merah untuk teka logo-logo brand yang ada kat Malaysia ni.

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.