“Cantik lagi dia dulu” – Adele Pakai Dress Ketat Nak ‘Show Off’ Pinggang Kerengga Tapi Netizen Tak Suka

Baru-baru ni, peminat-peminat Adele dikejutkan dengan transformasi baru penyanyi bersuara emas, Adele yang berjaya menurunkan berat badannya sampai nampak tulang selangka!

Ibu anak satu ni tak puas nampaknya nak show off perubahannya ini. Baru-baru ini, menurut ExpressUK, semasa menghadiri Oscars’ after party di rumah Beyonce dan Jay Z, Adele tampil di sana dengan memakai dress ketat bercorak harimau bintang menunjukkan pinggangnya yang cantik terbentuk macam kerengga!

Gambar Adele dengan baju bercorak kulit haiwan ini telah mendapat perhatian para peminat yang rata-ratanya terkejut kerana perubahan ni membuatkan Adele nampak lain. Memang tak kenal lah! Adele, who dis?

Kerana perubahan Adele yang ketara ini, ramai peminat menunjukkan rasa kurang suka dengan tubuh badan terbaru penyanyi ini hingga ada yang cakap dia nampak sakit.

“Kalau gambar ni betul, dia memang serius nampak sakit macam ada masalah eating disorder. Saya peminat dia dari tahun 2008 tapi sekarang, imej cantik dia dah hilang.”

Pun begitu, ramai juga peminat-peminat Adele meminta orang berhenti berikan komen berunsur kebencian dan terus menyokong perubahan ini kerana ia adalah perubahan yang sihat dan Adele sendiri dah berusaha keras untuk dapatkan badan macam ni.

Admin setuju, kalau dia happy biarlah dia. Admin kalau dapat pinggang kecik macam tu pun hari-hari nak show off. Gittew!!!

 

Baca: Ramai Terkejut Tengok Adele Dah Kurus Sampai Nampak Tulang Selangka, Rupanya Dia Buat Diet Ekstrem?

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson