in

Budak Darjah 3 Bantu Kakak Buat Kad Untuk Customers, Hasilnya Memang Wow!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Percaya tak, waktu PKP macam ni sebenarnya buatkan kita lebih kreatif untuk cari alternatif menghiburkan diri atau melakukan perkara-perkara yang kita suka.


Nak cari barang keperluan, kedai pula tutup. Jadi terpaksa buat sendiri semua perkara, tahu-tahu sebenarnya kita ni ada bakat terpendam rupanya.

Lebih kuranglah macam yang dialami seorang gadis ini, yang berkongsi kisahnya di laman Twitter miliknya. Nak dijadikan cerita…

Cuba tengok hasilnya…

Cantik kan?

Okay jugak tu, time PKP ni bolehlah dimanfaatkan dengan perkara-perkara macam ni — tambah pulak kalau memang berbakat macam adik ni, boleh pergi jauh lagi rasanya. Cuti sekolah pun panjang lagi kan? So bolehlah, sambil cuti sambil buat comissioned art.

Perkongsian ini mencuri tumpuan netizen, yang rata-ratanya memuji hasil kerja si cilik berbakat ini.

Untung muda-muda berbakat besar macam ni kan?

 

Baca: “I’m 27, I have no debt” – Dulu Pereka Grafik Kini Petani, Kisah Gadis Ini Cetus Inspirasi Netizen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.