in

Bosan Dengan Sambutan Birthday Yang Biasa? Apa Kata Try ‘Party at Home’ McDonald’s Ni

Party@Home

Mengadakan sambutan hari kelahiran atau apa sahaja sambutan di McDonald’s pastinya impian ramai orang baik kanak-kanak mahupun dewasa.

Kini, apa sahaja jenis sambutan yang orang ramai ingin lakukan boleh dilakukan di rumah sahaja, contohnya sambutan hari kelahiran, ulang tahun, atau hanya sekadar sesi makan-makan tapi melibatkan ramai ahli keluarga, korang boleh minta McDonald’s hantarkan!

Dengan pakej terbaharu diperkenalkan oleh McDonald’s iaitu ‘Parties @ Home’ ini, orang ramai kini boleh membuat apa sahaja jenis sambutan di rumah sahaja bermula dari RM100 sahaja!

Screenshot 2

Selain dari makanan, sekiranya korang buat tempahan sebarang pakej, korang jugak akan menerima pelbagai lagi ‘hadiah tambahan’ dari McDonald’s seperti aksesori dan perhiasan untuk tetamu.

Parties @ Home

Apa yang menarik, ada juga diberikan perhiasan seperti topi untuk tetamu, tanda nama dan lain-lain. Dalam masa yang sama, setiap pembelian atau tempahan pakej [email protected] ini akan menerima hadiah pecuma berupa lunch box edisi khas Big Mac dan juga pad memo

Menarik kan? Untuk maklumat lanjut, boleh tengok di laman web Mcdonald’s di sini.

Sumber: McDonald's