in

Biar Betul! Momo Pandai Kecek Kelate?

Momo

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sana sini kita asyik dengar pasal ‘Momo Challenge’ yang kononnya dikatakan telah mempengaruhi anak muda untuk membunuh diri. Trend ni jadi makin famous bukan saja kat luar negara, tapi kat Malaysia pun ada yang mengaku mula dapat mesej-mesej pelik dari nombor luar negara yang guna default picture Momo ni.



Menerusi perkongsian di Twitter, seorang netizen share pengalamannya kena game dengan Momo. Tapi apa yang peliknya si Momo ni pandai pulak kecek Kelate. Momo sekolah kat Kelantan ke??

Mom1

Mom2
sumber: twitter

Lelaki ni anggap yang Momo ni sebenarnya adalah bot dalam whatsapp yang main reply je tak kira orang. Tapi rupanya dia tahu tentang lelaki tu! Erkk??

Mom1

 

Mom3
sumber: twitter

Yang seramnya, Momo ni boleh teka lelaki ni belajar kat mana. Siap tau matrikulasi, KPM semua. Dahsyat gila dia ni!

Mom4

Mom6 1
sumber: twitter

Start daripada tu, lelaki ni tak rasa seram dah sebabnya nampak fake sangat perbualan dorang ni. Lelaki ni saja-saja ajak Momo video call dan terbongkar yang Momo ni sebenarnya…

Mom7 1

Mom8
sumber: twitter

Lahaii si Momo ni rupanya boring sebab dia single sebab tu dia start kacau orang dan menyamar jadi Momo. Ish ish…

Mom9
sumber: twitter

Lepas je lelaki ni share cerita pasal pengalaman rakan dia dengan Momo, ramai jugak yang bukak cerita pengalaman dorang dengan benda tu…

Mom11 Mom12

Mom13
sumber: twitter

Banyak sungguh masa lelaki tu sampai sanggup berlakon jadi Momo…

Baca: Alasan Kena Sihir, Rupanya Sebab ‘Songsang’

Sog

 

 

 

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.