Biar Betul! Momo Pandai Kecek Kelate?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sana sini kita asyik dengar pasal ‘Momo Challenge’ yang kononnya dikatakan telah mempengaruhi anak muda untuk membunuh diri. Trend ni jadi makin famous bukan saja kat luar negara, tapi kat Malaysia pun ada yang mengaku mula dapat mesej-mesej pelik dari nombor luar negara yang guna default picture Momo ni.

Menerusi perkongsian di Twitter, seorang netizen share pengalamannya kena game dengan Momo. Tapi apa yang peliknya si Momo ni pandai pulak kecek Kelate. Momo sekolah kat Kelantan ke??

Sumber: Twitter

Lelaki ni anggap yang Momo ni sebenarnya adalah bot dalam whatsapp yang main reply je tak kira orang. Tapi rupanya dia tahu tentang lelaki tu! Erkk??

 

Sumber: Twitter

Yang seramnya, Momo ni boleh teka lelaki ni belajar kat mana. Siap tau matrikulasi, KPM semua. Dahsyat gila dia ni!

Sumber: Twitter

Start daripada tu, lelaki ni tak rasa seram dah sebabnya nampak fake sangat perbualan dorang ni. Lelaki ni saja-saja ajak Momo video call dan terbongkar yang Momo ni sebenarnya…

Sumber: Twitter

Lahaii si Momo ni rupanya boring sebab dia single sebab tu dia start kacau orang dan menyamar jadi Momo. Ish ish…

Sumber: Twitter

Lepas je lelaki ni share cerita pasal pengalaman rakan dia dengan Momo, ramai jugak yang bukak cerita pengalaman dorang dengan benda tu…

Sumber: Twitter

Banyak sungguh masa lelaki tu sampai sanggup berlakon jadi Momo…

Baca: Alasan Kena Sihir, Rupanya Sebab ‘Songsang’

 

 

 

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Irsarani Abdullah

Tak banyak dapat diketahui tentang penulis ini melainkan dia meminati EXO.