in

Slurpee Kini Berwajah Baharu, Lancar Kempen ‘Berani Kerana Slurpee’

Ft Berani Kerana Slurpee 1

7-Eleven baru-baru ini memperkenalkan ‘wajah baharu’ Slurpee dengan mesej ‘Berani Kerana Slurpee‘, yang menekankan keyakinan dalam melakukan apa-apa yang kita gemari.

Seruan kepada semua peminat Slurpee untuk menampilkan keyakinan dalam diri kerana menyukai dan meminati Slurpee lebih daripada minuman lain! 

Persona BKS dengan adanya semangat Berani Kerana Slurpee bermakna anda mempunyai keyakinan untuk memberi impak kepada gaya terkini seterusnya memberi inspirasi kepada orang ramai untuk mengikut cita rasa anda yang unik. 

Anda juga yakin dan peka dengan perkembangan semasa, serta arif dalam selok-belok di media sosial. Akhir sekali, semangat ini juga menggambarkan keyakinan anda untuk bersedia menghadapi sebarang cabaran dan tidak gentar mengatasi stereotaip.

Bila keluar daripada 7-Eleven dengan secawan Slurpee di tangan, itulah cara anda memberitahu dunia yang anda Berani Kerana Slurpee.

@7elevenmalaysia_official Slurpee kegemaran semua kini berwajah baru dengan “Berani Kerana Slurpee”. Only those yang berkeyakinan diri, kontemporari dan berani mampu melangkah dengan gagah bersama Slurpee. Nikmati promosi harga berani – RM2.00 untuk Slurpee (22oz assorted) dari 1 Mei – 31 Mei 2024. #7ElevenMalaysia #Team7E #7EBeraniKeranaSlurpee #BKS #Slurpee ♬ original sound – 7-Eleven Malaysia

Kalau anda tengok, rekaan grafik Slurpee terbaharu ni ada elemen-elemen yang disebut tadi, dengan warna hijau yang menyerlah, penggunaan grafik serta penggunaan typografi pada logo pastinya bakal memberikan ‘nafas’ baharu kepada produk ikonik tersebut seterusnya, menarik minat penggemar baharu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 7-Eleven Malaysia (@7elevenmalaysia)

Untuk tempoh terhad, nikmati promosi harga berani iaitu RM2.00 untuk Slurpee (22oz berbagai perisa) dari 1 Mei – 31 Mei 2024.  Jadi, cepat-cepat pergi dan ‘rasmi’ kan dulu Slurpee baharu ni dan beritahu pada dunia yang anda ‘Berani Kerana Slurpee’!

Sempena pelancaran ‘Berani Kerana Slurpee‘ ni, 7-Eleven juga akan adakan acara menarik di beberapa lokasi bermula pada Mei sehingga Jun nanti.

Acara pertama bakal berlangsung di Lot 10, Kuala Lumpur pada 21-23 Mei 2024 diikuti Pulau Pinang dan Johor Bahru pada tarikh yang akan diumumkan di laman sosial rasmi 7-Eleven.

Jangan ketinggalan untuk sertai acara ini dan korang akan tahu apa itu ‘Berani Kerana Slurpee’!

Maklumat lanjut korang boleh dapatkan di laman sosial rasmi 7-Eleven atau layari laman web 7-Eleven di sini.