“Dah lah drive kat tengah lane” – Wanita Dirakam Sedang Khusyuk Layan Nafsu Sendiri Di Dalam Kereta Masa Drive

Biasanya kalau highway tengah lengang dan masa tu kita pula tengah drive sorang-sorang mesti kita akan buat sesuatu nak hilangkan bosan macam dengar lagu, hisap rokok (bagi yang perokok), karokea tak pun muat naik instastory, tapi cara ni bahaya lah.

Tapi lagi bahaya malah pelik lagi kalau pemandu tu pergi layan nafsu sendiri masa tengah pandu kereta. Tak pernah terlintas dek akal nak buat kerja gila tu masa kat atas highway.

 

Lokasi di highway Melaka

Ada satu rakaman video tengah viral di Facebook menunjukkan seorang wanita tengah duduk atas kerusi penumpang bahagian depan sambil terkangkang luas dan separuh bogel.

Sumpah tergamam bila tengok kerja gila perempuan ni.

Wanita itu dilihat tengah khusyuk memuaskan nafsu sendiri menggunakan tangan kiri. Kot ya dapat ‘seru’ pun tunggu lah sampai rumah dulu.

Menurut World Of Buzz, lokasi kejadian ni berlaku di salah satu lebuh raya di Melaka. Kereta tu tengah berada di garisan tengah.

Difahamkan, orang yang merakam perbuatan jijik tu menaiki kenderaan yang lebih tinggi macam bas atau pun lori.

Dalam video tersebut wanita tu dilihat tidak memaki tali pinggang keledar pun. Aiyoo utamakan keselamatan lah sis.

Memang lah kereta tu ruang peribadi kita, tapi jangan buat sama macam bilik tidur sebab dah mengancam keselamatan pengguna jalan yang lain disebabkan perbuatan pelik ni.

 

Baca : “Kalau ya pun tinted la” – Netizen Cuba Husnuzon Tengok Pasangan ‘Buat Projek’ Dalam Kereta Masa Atas Jalan?

 

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?