in

“Jangan kecam aku, nak cuba je” – Lelaki Buat Review Makan Cat Food Dengan Nasi Goreng

Makan Cat Food

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Biasalah kalau kita tengok zaman sekarang, ramai orang menggunakan media sosial untuk berkongsi dengan netizen. Salah satunya, nak share review sesuatu makanan kan? Paling banyak selalu ada food review dekat Youtube.



Seorang lelaki baru-baru ini, turut tak ketinggalan nak buat video review makanan tapi yang peliknya, dia cuba makan makanan kucing. What?

Chris Rock What Gif

Ayim upload video tu 3 Disember lepas buat 191 subscribers dia dan katanya kalau kucing boleh makan, tak mustahil kita manusia ni boleh makan juga makanan tu.

Dia hanya tuna biasa saja, cuma bau dia tu. Tak pelik sangat. Kalau kucing boleh makan, tak mustahil manusia boleh makan.”

Yang penting dia suci dan bersih.”

Kucing2
sumber: youtube

Lepas dah try makanan tu, dia continue pula dengan challenge kedua iaitu makan cat food tu dengan nasi goreng! Katanya nak tengok kalau makanan kucing ni boleh kalahkan sambal tradisi melayu. Huh?

Aku rasa macam makan dengan ikan tuna. Bagi aku okay, takde masalah. So, korang boleh cubalah.”

Mungkin dapat agak yang dia bakal dikecam sebab buat video review makanan kucing, so awal-awal lagi Ayim dah pesan jangan kecam dia tau!

Kucing4

Kucing5
sumber: youtube

Kata Ayim lagi, memang dah lama dia rasa nak cuba makanan kucing cuma tak ada kesempatan dan masa yang bersesuaian.

Jangan kecam aku lah, aku just mencuba. Sebab dah lama aku nak rasa makanan ni. Ni hanya untuk experiment sahaja.”

Admin pula rasa nak termuntah ni 🤢🤮

Baca: “Ibu bapa paling bodoh!” – Netizen Kecam Video Baling Telur & Rosakkan Kek Untuk Prank Anak Ketika Birthday

Kek Baling

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.