Senangnya! Vote Kereta Favourite Korang & Menang iPhone 11 Pro Atau Hadiah Lain Berjumlah Lebih RM30,000!

Siapa yang dok aim iPhone 11 pro sejak release haritu? Admin ada berita baik untuk korang!

Sebagai portal automotif nombor 1 di Malaysia, Carlist.my nak adakan satu platform yang adil dan telus untuk mencari brand kereta terbaik di Malaysia.

sumber: Carlist.my

So, dengan bantuan korang, Carlist.my nak kenal pasti produk luar biasa yang ada pada setiap kereta bagi dijadikan sebagai pemenang  Anugerah Pilihan Ramai (People’s Choice Awards) kereta terbaik tahun 2019.

Tapi, korang bukan tolong tangan kosong je tau, dengan mengundi kereta kegemaran, korang berpeluang untuk menang hadiah berjumlah lebih RM30,000 termasuk iPhone 11 Pro tau!

Cara nak undi pun mudah je, dorang akan bahagikan kereta-kereta berdasarkan populariti beberapa jenama dan melalui data pembelian kereta sepanjang tahun dalam beberapa kategori macam kat bawah ni:

Sumber: Carlist.my

Apa yang korang kena buat adalah undi kereta kegemaran korang sebelum 10 November 2019 dengan dua langkah mudah ni:

Langkah 1: Klik laman web Carlist.my

Langkah 2: Undi kereta kegemaran korang

40 Hadiah Menarik Untuk Dimenangi

Antara hadiah berjumlah RM30,000 yang korang berpeluang untuk menangi adalah seperti:

  • 1 x iPhone 11 Pro 64GB
Sumber: Amazon.com
  • 1 x Harman Kardon Enchant 1300 all in One 13-Channel soundbar
  • 1 x Harman Kardon Aura Plus speaker
  • 1 x A&S x500 Robot vacuum cleaner
Sumber: Google
  • 1 x A&S Hurricane – S Wifi Speaker
Sumber: A&S
  • 2 x JBL Everest Elite 750NC Wireless Over-Ear Adaptive Noise Cancelling headphones
  • 3 x JBL Tune 120TWS wireless in-ear headphones
  • 10 x A&S Studio Bar100 soundar
  • 20 x Monster Energy t-shirt

Kalau korang nak tahu, Carlist.my pun akan buat Anugerah Pilihan Editor (Editor’s Choice Awards) untuk memilih kereta terbaik di mata pakar dan wartawan. Penulis dan editor akan rate kereta-kereta ni mengikut beberapa aspek sebelum menentukan pemenangnya.

Proses undian ini pula akan didokumentasikan dan diperiksa dengan teliti oleh Pannell Kerr Forster (PKF) Malaysia, rakan kepada PKF Antarabangsa.

Sumber: Carlist.my

Korang tunggu apa lagi? Takkan nak lepaskan peluang menang hadiah-hadiah gempak ni? Bukan senang nak dapat tau. So, undi dekat Carlist.my sekarang!!!

 

 

Lobak Merah ialah laman socialtainment #1 di Malaysia. Dapatkan isu-isu viral setiap hari.