GIVEAWAY!! Sesi Ramah Mesra Che Eun-Woo Bersama Peminat Di Malaysia!

Siapa kat sini peminat K-pop? Kat sini ada tak yang minat boyband K-Pop dari Korea Selatan ASTRO? Mesti kat sini ada peminat Cha Eun Woo yang famous dengan drama To Be Continued’, ‘Sweet Revenge’ dan ‘Hit The Top’ tu.

Admin ada contest untuk korang.

Kalau korang antara yang tergolong dalam kelab AROHA, korang ada peluang untuk bertemu dengan salah seorang anggotanya Cha Eun Woo ni di Menara PGRM, Kuala Lumpur pada 27 Oktober 2019 ini pada pukul 6PM tau!

Korang yang bertuah berpeluang untuk memenangi :

2 x giveaway Redzone bernilai RM543 setiap satu

So macam mana nak dapatkan tiket ini? Korang mestilah:

1.Like FB & Instagram Lobak Merah
2.Tag geng AROHA dalam ruangan komen
3.Share kan post ini

Tu je! Bagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat

Terma & syarat

  • Peraduan berakhir pada 21 Oktober 2019, 11.59 PM
  • Setiap pemenang akan dapat 1 tiket
  • Berumur 18 tahun keatas. Dibawah 18 tahun takkan layak dapat Giveaway ini.
  • Pemenang akan dipilih secara rawak oleh Team Lobak Merah.
  • Hanya terbuka untuk standard seats.
  • Tidak boleh ditukarkan kepada tunai dan tak boleh non-entendable
  • Tiket percuma boleh ditebus pada 20 Jun – 26 Jun 2019 di Unit A-1-1 & A-1-2, 1st Floor, Block A Northpoint Office Suite No, 1, Medan Syed Putra Utara, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur.
  • Segala info peribadi yang kami kumpulkan akan dikendalikan dengan baik mengikut polisi peribadi dan undang-undang privasi. Team LOBAK MERAH tidak akan mendedahkan maklumat peribadi anda yang dikumpulkan untuk peraduan ini kepada mana-mana pihak ketiga.
  • Sekiranya pemenang yang dipilih tidak dapat ambil dalam masa 12 jam selepas masa dihubungi atau selepas 3 percubaan untuk menghubungi, yang mana lebih awal,Team Lobak Merah  mempunyai hak untuk memilih pemenang lain dari penyertaan yang layak. Proses ini akan diteruskan sehingga tiket telah diberikan.
  • Kemasukan harus menggunakan nama pemenang, gambar, lokasi, pendapat dan / atau rakaman suara untuk tujuan publisiti tanpa pampasan, pertimbangan atau kebenaran tambahan, kecuali jika dilarang oleh undang-undang.
  • Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan, kerosakan, dan tuntutan jika berlaku apa-apa pada tiket yang telah diberikan.
  • Lobak Merah mempunyai hak mutlak untuk meminda, menyemak dan / atau mengubah mana-mana terma dan syarat atau menukar mana-mana aspek pemberian pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dan tanpa memberikan apa-apa sebab.

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?