Img 0006

Sebelum min beritahu panduan-panduan tersebut, min nak ‘tarbiah’ sikit untuk korang terumanya lelaki yang tak berapa ambil berat pasal penjagaan rambut.

Penjagaan rambut memainkan peranan penting kerana ia merupakan sebahagian daripada grooming kita, ia bertujuan bagi mengelakkan diri kita daripada berlaku perkara-perkara sebegini di rambut kita.

  • Kulit kepala gatal-gatal
  • Rambut berminyak
  • Mula berkelemumur
  • Paling teruk sekali kalau naik bau!
  • Malah rambut juga memainkan peranan penting dalam keterampilan kita, jika tidak dicuci kesan-kesan seperti diatas juga mampu memberikan imej buruk pada penampilan kita.

Jadi, untuk kaum adam, lagi senang kalau korang nak buat penjagaan rambut dengan menggunakan barang-barang Bad Lab! 

 

Bad Lab

Bad Lab Full Range 02 Min

Bukan rambut sahaja, Bad Lab ini merupakan jenama produk penjagaan rapi yang khusus untuk lelaki, ia di datangkan dengan beberapa jenis produk yang lengkap dari hujung rambut sampai ke hujung kaki.

Kesemua produk Bad Lab ini terbahagi kepada 5 jenis kategori iaitu:

  • Produk penjagaan rambut – cubalah Bad Lab Fearless Soothing Anti-Dandruff Shampoo yang mempunyai aroma yang sangat sesuai untuk kaum adam, apatah lagi ia mengandungi Fluidipure 8G yang dapat menekan kelemumur berminyak dan menenangkan kulit kepala yang jengkel
  • Produk penjagaan muka – membasuh muka dengan Bad Lab Cooling & Pore Minimising Facial Cleanser bagi mengecilkan pori di bahagian kulit muka korang, apatah lagi ia mengandungi Darah Naga (Dragon Blood) dan Sebustop yang dapat membersihkan minyak dan kuman dari wajah anda
  • Produk penjagaan badan – gunakan Bad Lab 3-in-1 Caveman Cleaner, yang mengandungi Fluidipure 8G. Produk ini sahut seruan lelaki semua – satu botol boleh mencuci rambut, muka dan badan! Ia dapat menghilangkan kotoran dan mengawal bau badan. Ekstrak menthol memberi rasa dingin dan lebih segar.
  • Produk penjagaan bau badan – untuk deodarant, kami syorkan Bad Lab Spray Call to Arms ini kerana mempunyai Anti-Bacterial dan wangian yang mampu hilangkan bau badan dengan mempunyai kandungan Fluidipure 8G.

Setiap kategori akan ada beberapa jenis-jenis produk yang mempunyai spesifikasi dan kelebihannya bergantung kepada masalah dan pilihan pengguna. Apa lagi nak tunggu, jom “Try Bad, See Why It Good!” dan boleh order online dari Watson.

 

Produk yang selamat

Kaum adam mesti inginkan gaya rambut yang kemas dan stylist kan? Dengan Bad Lab Hair Styling korang boleh buat pelbagai jenis gaya rambut, bergantung kenapa jenis gaya atau jenis rambut yang korang inginkan seperti, water-based pomade, water gel, hair wax, hair clay, water-based hair cream.

Produk ini juga sangat selamat sebab tidak mengandungi bahan-bahan yang berpotensi untuk menyebabkan masalah kulit kepala, malah ia mengandungi Fluidipure™8G yang boleh melindungi kulit kepala kita.

Jadi, korang nak tak? Admin nak bagi 10 jejaka bertuah untuk memenangi hamper Hairstyling daripada Bad Lab bernilai RM50!

 

Terma dan Syarat Peraduan:

Terbuka kepada semua rakyta Malaysia yang berumur 13 tahun ke atas (pada 01.01.2020) kecuali agensi dan pembekal pengiklanan / PR Citychemo Manufacturing Sdn Bhd.

*Peserta di bawah umur 18 tahun perlu dapatkan persetujuan ibu bapa terlebih dahulu.

Caranya seperti di bawah:

  • Tinggalkan komen di post FB aritikel ini dan beritahu kenapa anda layak menang berserta gambar gaya rambut yang paling style
  • Wajib LIKE post & FOLLOW @BadLabMY
  • Wajib gunakan hastag #SayanakhairstlingLM dan #NoBADHairDays
  • Tag 5 kawan anda di bawah post ini
  • Hanya 10 pemenang bertuah dengan gambar rambut paling ada style dan komen menarik berpeluang memenangi hamper Hairstyling Bad Lab Bernilai RM50
  • Pemilihan pemenang adalah secara rawak dengan syarat mematuhi peraturan
  • Tarikh tutup pada 5 Oktober 2020, jam 11:59pm

Korang tak nak ke dapat produk ‘kecantikan’ ini dengan percuma? Ikut je semua ni! Untuk kaum wanita yang nak bagi partner korang nampak segak pun boleh menang tau!