“Wah berkebaya sambil main gitar” – Netizen Terpegun Dengar Suara Merdu Gadis Bertudung Ni

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Gadis Melayu sinonim dengan penampilan sopan. Dengan busana yang cantik, seorang gadis Melayu confirm akan memukau setiap mata yang memandang.

Pernah tak korang tengok gadis melayu berkebaya buat performance sambil main gitar. Haa.. ni kami nak share satu video yang dikongsi oleh @shufitri di akaun Twitter miliknya. Korang tengok dan dengar sendiri lah. Memang tak rugi masa korang!

Gadis Melayu berkebaya main gitar

Memang rare kalau nak cari yang jenis macam ni sekarang. Dress-up lengkap macam tu, dengar suara sedap lagi, pergh. Terbaik dari ladang!

Itu lah, takde yang full ke? Ke dia nyanyi lagu lain ke. Nak layan ni. Sedap weh. Boleh dibuai mimpi macam ni.

Betul. Kalau pergi kenduri and ada orang buat performance, selalunya sound barai weh. Ini memang cukup rasa. Lunak, lemak, sedap, merdu dan lain-lain lagi lah. Power beb!

Kan, suara dia beautiful. Ada mirip suara siapa tu? Kalau ada share lah sekali. Kitorang pun nak tahu gak. 

Lagu cinta melankolik memang best weh. Boleh buat hati berbunga-bunga macam jatuh cinta pandang pertama. Kekuatan lagu ni ialah lirik dia. Versi penyanyi asal pun sedap, tapi cara gadis ni bawa dengan cara dia tersendiri buat lagi sedap weh. 

Buat korang yang nak dengar versi original lagu ni, boleh klik SINI. Dia – Anji

 

Baca: “Macam dengar opera” – Suara Merdu Pemandu Gondola Ini Buat Netizen Ternganga

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.