“T*tek kau dah berapa ramai orang jilat?” – Kena Hentam Kaw Kaw Sebab Ejek Buah Dada Orang Londeh

Selalunya orang perempuan ni melenting habis bila lelaki komen pasal fizikal atau ‘aset’. Tapi lain pula yang ni, perempuan pula yang komen macam tu dekat kaum sendiri. Dah kenapa?

Dalam satu tweet yang dapat perhatian ramai tu, seorang gadis komen pasal buah dada gadis lain. 

Pakai bra pun tek (t*tek) londeh.”

So, sebenarnya gadis yang diejek tu ada post a few pictures dekat Twitter dia. Then tiba-tiba gadis yang kena kecam ni dikatakan bitter dan terus komen pasal buah dada gadis lagi sorang tu. Takde benda lain ke nak komen pun?

Apa yang dikatakan gadis ni terus dapat perhatian ramai netizen yang rata-ratanya tak suka serta tak faham kenapa dia perlu komen sampai macam tu sekali. 

Mana tidaknya, selalu kalau kaum Adam buat or komen macam tu bukan main marah dan bersatu padu perempuan nak back up kan? Ini tidak, kaum Hawa sendiri yang komen macam tu dekat geng se-jantina.

Warga Twitter pun apa lagi, memang ramai-ramai pakat komen dan hentam baliklah gadis ni kan sebab mulut macam tu apatah lagi dia bawa imej bertudung.

Bukan t*tek kau so diam je k. Bisinglah kau.”

Sumber: Twitter

Tapi, daripada apa yang admin nampak, gadis ni tak berdiam diri dan balas semula komen-komen orang ramai. Cara dia reply pun ada yang macam ‘menganjing’ balik.

Spesis yang suka menjatuhkan orang lain. Haih.”

Sumber: Twitter

Apa pendapat korang tentang komen-komen yang menyentuh sentimen bentuk badan atau ‘aset’ kaum wanita macam ni? Patut ke perempuan bash perempuan atau benda macam ni memang cara melawak zaman sekarang? Ce komen sikit…

Baca: “Nak buang dalam you punya boleh?” – Kena Hentam Sebab Viralkan Mesej Lucah Gay Dekat Twitter

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!