“True legend!” – Netizen Terpegun Dengar Tokti Cover Lagu Dari Seberang Ni

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Dato Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan Tokti memang satu nama yang tidak asing di negara kita. Sebut sahaja namanya, pasti netizen dengan mudah dapat menamakan sekurang-kurangnya satu lagu beliau.

Kali ni kami nak share satu lagu cover dari Tokti yang confirm buat korang jaw drop bila dengar suara beliau. Menyanyikan semula lagu Admensh Kamaleng, Cinta Luar Biasa, Tokti buat macam lagu sendiri. Dengan lenggoknya sendiri, cukup buat netizen terpegun. Nah korang dengar sendiri

Sedap gila weh!

Vokal yang hebat dari Tokti memang tak boleh disangkal lagi. Bagi lah lagu apa sekali pun, confirm sedap.

Memang cantik luar dalam pun Tokti ni. Seingat admin lah, Tokti ni jarang ada gosip-gosip panas atau kontroversi sepanjang karier beliau. Suara sedap, sedap mata memandang pulak tu.

Admin pun ingat benda yang sama. Dah standby nak sing along dah tadi. Sekali lagu Indonesia. Nasib baik tahu gak sikit, boleh lah sing along gak

Boleh jadi lullaby setiap malam. Memang mendayu dan layan weh Tokti nyanyi. Sedar-sedar dah subuh.

Yang ni admin setuju 100%. Dari zaman Cindai sampai lah sekarang Tokti memang tidak pernah mengecewakan.

Bagi lah lagu apa sekalipun dekat Tokti, semua sedap. Lagu rap, pop, ballad dan yang pastinya Irama Malaysia, tu memang makanan dia. Semoga terus sukses Tokti!

 

Baca: Geram tengok! Comelnya Aksi Aafiyah Video Call Dengan Tokti

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.