“Thanks layan i, sampai 4 kali i p*ncut..”-Remaja Perempuan 18 Tahun Tawar Khidmat ‘Mengerang’ Serendah RM80 Untuk 20 Minit…What!!

Sekarang ni macam-macam cara digunakan bagi mendapatkan wang dengan cepat dan mudah tanpa perlu bersusah susah.

Malah ada yang kata ‘tak perlu kelulusan pun boleh buat duit‘.

Memang admin tak nafikan tapi biarlah daripada sumber yang halal sebab duit tu akan jadi darah daging kita jugak..

Namun ada individu yang mencari ‘jalan singkat’ dengan menawarkan perkhidmatan ‘phone sex’ kepada pelanggan tanpa perlu mengadakan sebarang bentuk pertemuan..ish tergamak ke?

Itu yang berlaku hasil pendedahan mstar baru-baru ini.

Katanya di twitter, seorang gadis tempatan berusia 18 tahun menawarkan perkhidmatan ‘mengerang’ atau ‘layanan suara ghairah’ dengan bayaran RM80 bagi 20 minit panggilan..macam takde kerja lain.

Katanya servis itu dibuat secara terbuka menerusi platform tersebut sehingga mula mendapat perhatian warganet.

Want a phone sex service just dm..

Malah remaja itu siap bagitau sebelum ni dia tawar servis pada harga RM70 sebelum dinaikkan kepada RM80.

Katanya panggilan akan dibuat menerusi aplikasi Telegram selepas pelanggan memindahkan wang ke dalam akaun miliknya.

Rupa-rupanya gadis tu dapat idea nak buat benda ni lepas menonton filem American Pie tak lama dulu..hek elehhhh budak ni…

Malah pelanggan dia bukan dari local je guys, international pun ada seperti dari Amerika Syarikat, United Kingdom, Singapura dan banyak lagi.

Pelanggan golongan profesional..

And pelanggan dia bukan biasa-biasa okay, sebab dia pun dibayar untuk servis ‘mengerang’ tu oleh golongan profesional seperti doktor, pensyarah dan lain-lain…uishhh!

Korek punya korek, gadis tu mengakui yang dia pernah menawarkan perkhidmatan video call dengan bayaran RM150 namun menghentikannya sebab risiko yang tinggi.

Malah kat twitternya dia turut memuat naik paparan skrin perbualan antara dia dengan pelanggannya.

Nak sekarang ke sayang?

Sumber : Mstar

Dalam pada itu, ramai netizen kat Twitter mengecam remaja itu dan menyifatkan perbuatannya sebagai jijik dan memalukan.

“Aku amik masa 2, 3 hari nak siapkan lukisan dengan harga RM70. Ini jual servis moan (mengerang) pun dah sama rega (harga) dengan lukisan aku. Lief iz not fairrrhrhrhehrh! (Hidup ini tidak adil) Hahaha,” 

“Peluang kerja baru ke ni?” 

“Kenapa orang bayar RM70 untuk benda ni,” 

So korang kat luar sana tak payah la nak dapatkan duit dengan buat kerja bukan-bukan, kerja halal baru berkat guys!

Baca : Dia pakai Uniqlo masa first date Gadis Ni Reject Lelaki Sebab Pakai Jenama Murahan

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.