“Tak payah nak TRY HARD sangat boleh…”- Sajat Buat Hal Lagi, Kali Ni Muat Naik Gambar Tuala Wanita Sampai Netizen ‘Meluat’

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Siapa yang tak kenal dengan jutawan kosmetik Nur Sajat?

Jap! Admin dah pening Muhammad Sajjad ke Nur Sajat….Ah mana-mana je lah eh.

Actually semalam Sajat ada muat naik gambar dengan status yang mengundang ‘kecaman’ netizen.

Nak tau kenapa?

Benda paling penting dan akan dibawa ke mana-mana…

Penyanyi lagu Bobo Di Mana itu juga meletakkan caption pada gambar tersebut yang menyatakan 3 barang tersebut merupakan barang paling penting akan akan dibawa ke mana-mana..haa pulak!

Benda paling penting dan akan di bawa ke mana mana…walau pun mahal kat sini…tetap kena ready…#kotexultra #musthave #gitew

So disebabkan gambar dan status tersebut, instagram usahawan yang terkenal dengan tagline Let’s Cantik , Jangan Mengata itu dibanjiri dengan komen-komen yang mempersoalkan ‘kewanitaan’ Sajat selain geli dengan tindakan Sajat yang memuat naik gambar tuala wanita di media sosial.

Dia nak monopos, tu yang beli pad nipis..

Selama aku jd perempuan, tak pernah terlintas nak tunjuk benda ‘tu’…

Abg jat pioood weh….

Try hard sangat bang jat…

Nak pakai kat dahi ke bila demam..

Sumber : Instagram Sajat

Terhibur weh admin baca komen-komen korang, kemain eh..cuba la jangan ganggu dia, shiannn Sajat.

Baca : Sekopi kopi dia ori.. tak mcm susu, atas bawah pelesu.. Netizen Kecam Sajat Muat Naik Gambar Berbaur Rasis Di IG

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.