“OMG! Betul ke dia?” – Netizen Terkejut Tengok Keadaan Terkini Aliff Aziz

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Belum pun reda cerita pasal penceraian Aliff Aziz dan Bella Astillah, kini keluar pula video yang dikatakan keadaan terkini Aliff Aziz. Memang nampak lain macam betul Aliff sekarang ni sejak lafaz cerai dengan bekas isterinya haritu.

Mungkin terkesan dari kejadian itu, video yang dikatakan Aliff Aziz mula menjadi viral awal pagi ini. Video yang dikongsi oleh @zeekzykk di Twitter mendapat pelbagai reaksi netizen. Ada yang risau dan ramai juga yang terkejut. Admin tak pasti yang video ni adalah video yang baru atau video lama. Atau video ni dari set penggambaran filem atau drama lakonan Aliff atau real. Serius admin tak sure. Cuba korang tengok sendiri video dekat bawah ni.

Betul ke tu Aliff Aziz

Real ke? Berlakon ke? Admin memang tak ada klu langsung. Gambar baru ke? Gambar lama ke? Pun tak tahu. Tapi rasanya ada keperluan untuk admin share benda ni sebab sebagai seorang manusia biasa, kita tak mahu apa-apa yang buruk terjadi kepada manusia yang lain. Betul tak?

Sama-sama lah kita doakan yang terbaik untuk Aliff Aziz kalau betul dalam video tu dia. Kalau bukan dia pun, kita berdoa lah supaya dia sentiasa diberi ketenangan  dan dipermudahkan segala urusan.

Kesian memang kesian, tapi tak boleh buat apa sangat pun. Hanya doa yang kita boleh sampaikan kepada dia. Mudah-mudahan segala yang berlaku kepada dia membuatkan dia lebih kuat. 

Mungkin sebab depresi kot sampai jadi macam ni. Harap nothing worse lah jadi dekat dia. Yang mana kenal dia personally tu, cuba slow talk dengan dia, bawa dia kembali ke pangkal jalan.

Tak pasti bro. Mungkin sebab tekanan perasaan tu. Admin rasa tekanan perasaan. Kalau saja-saja jadi macam ni, mungkin dia berlakon untuk drama ke filem apa yang kita tak tahu. 

Kalau ini adalah lakonan, memang power betul penghayatan watak dia. Tapi kalau bukan, mungkin itu cara dia nak ekspresikan diri dia lepas bercerai baru ni. 

Yang penting sekarang ni, kita cuba cari dekat mana Aliff sekarang. Cari dia, slow talk dengan dia, tanya dia okay ke tak. Jadi pendengar untuk dia. Iye memang dia ada buat silap, tapi tak salah untuk kita dengar cerita dia. Selalunya kalau lepas bercerita dekat orang, hati kita akan jadi relaks sikit kan. Mungkin boleh try dekat Aliff ni kalau ada sapa-sapa kenal dia. Stay strong Aliff Aziz!

 

Baca: Aliff Aziz Gila Talak? Muat Naik Tweet Nak Kahwin Semula Dengan Bella Astillah

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.