“Level edit tinggi sangat” – Sindiran Sinis Netizen Bila Dapat ‘Spot’ Persamaan Baju Yang PU Riz Pakai

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Nampaknya isu video-video bogel mirip selebriti ni semakin berlarutan, terbaru video mirip seorang pendakwah terkenal pula tersebar.

Namun, tuan empunya badan PU Riz ada membuat pengakuan menerusi Berita Harian semalam menegaskan bahawa individu dalam video tersebut bukan dirinya.

Bagaimanapun, isu itu tidak berakhir apabila netizen membuat spekulasi cuba membuktikan bahawa individu tersebut seolah-olah memang dirinya.

 

Bila ‘Itu bukan saya’ tapi level edit tinggi sangat sampai baju pun serupa… Ehhh…”

Selepas dia membuat pengakuan tersebut, netizen dapat mengesan baju yang digunakan oleh individu tersebut sama seperti bajunya dalam satu gambar yang dimuat naik ke instagramnya.

Menerusi laporan Mstar Online, PU Riz ada menjelaskan bahawa dia telah di ugut untuk memberikannya wang tunai atau gambarnya tersebar.

“Malam tadi ada orang mesej saya minta duit, dia siap buat ugutan. Tapi saya abaikan mesej individu. Pagi ini saya terkejut apabila tiba-tiba timbul foto lucah.”

“Kerana itu saya buat laporan polis kerana lelaki itu berniat jahat terhadap saya”

Hurm mungkin pelanduk dua serupa atau disunting kot. Hmm, husnuzon jelah! Baju boleh dibeli, lagi pun tak nampak full kan?

 

Baca : Geng PU Buat Hal Lagi? Kecoh Tersebar Gambar Lucah Mirip Pendakwah Selebriti Pegang Alat Sulit Dalam Tandas!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.