in

Lelaki Tua Dirakam Cabut Bulu Ari-ari Dan Jatuhkan Pada Leher Gadis Sedang Tidur Dalam Tren

Lelaki Tua Dirakam Cabut Bulu Ari-ari Dan Jatuhkan Pada Leher Gadis Sedang Tidur Dalam Tren

 
 
00:00 /
 
1X
 

Ketika menggunakan perkhidmatan awam, kita bukan sahaja harus memberi keutamaan tempat duduk kepada golongan yang memerlukan, tetapi juga harus menjaga tingkah laku daripada melakukan sesuatu yang menjijikkan.

Sumber: Sora News 24

Seorang warga emas dirakam melakukan perbuatan jijik kepada salah seorang penumpang yang merupakan pelajar perempuan ketika di dalam kereta api di Jepun, lapor Sora News 24.

Lelaki itu tanpa segan silu dirakam membuka zip seluarnya sebelum mencabut bulu ari-ari dan menjatuhkannya ke bahagian leher dan kepala gadis tersebut. Eeewwww!

Sebuah rakaman video tular di media sosial menunjukkan lelaki warga emas tersebut tidak menyedari aksinya dirakam. Teruknya perangai.

Melalui rakaman itu, pelajar tersebut boleh dilihat sedang tidur sementara lelaki berkenaan duduk bersebelahan dengannya. Selepas membetulkan rambutnya, tangannya terus menular masuk ke dalam seluar untuk mencabut bulu ari-ari.

Dengan muka yang selamba, dia kemudian dilihat seperti memastikan sama ada bulu itu ada di tangannya sebelum menjatuhkannya ke gadis berkenaan. 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Tidak pasti bila video itu dirakam kerana individu yang berkongsi di Twitter bukanlah individu sebenar yang merakamkan kejadian tersebut. Difahamkan, individu itu berkongsi pada 15 September lalu selepas terjumpa video tersebut di internet.

Video itu kemudian tular serta merta dengan mendapat lebih 53,000 retweets dan ramai netizen kecewa, marah serta sakit hati dengan apa yang mereka tonton.

Meskipun kejadian itu tidak berlaku di negara ini, tetapi beringatlah untuk sentiasa berhati-hati kerana Malaysia juga ramai lelaki miang yang tidak malu melakukan perbuatan mereka di tempat awam lebih-lebih lagi ketika tren dipenuhi ramai orang.

Gambar hiasan

Seperti kes seorang lelaki yang kantoi merakamkan video dan gambar bawah kain perempuan di Mid Valley yang berlaku Ogos lalu.

Tidak kira di mana anda berada, pastikan anda tidak berseorangan terutamanya pada waktu malam. Zaman sekarang ni, dekat tempat awam pun dorang berani tau!

Baca: Lelaki Kantoi Curi-curi Ambil Gambar Dada Wanita Dalam Lif di Setapak