“Jaga mak kau elok-elok” – Netizen Jeles Tengok Mak Lelaki Ni Hadiahkan Kasut Lepas ‘Kantoi’ Update Tweet

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Bertuah betul dapat ibu macam ni, dalam diam rupanya lelaki ini diintai oleh ibunya di media sosial. Ya lah,  kalau nak ikutkan logik akal, mak-mak ni selalu main Facebook  je tak adalah sampai main Twitter.

Tapi rupa-rupanya tanggapan kita tu salah lepas mak kepada lelaki ni dapat tahu yang anak dia tu ada teringin satu benda ni. Alahai beruntungnya awak..

 

“no one can fight my mom”

Al kisahnya begini, pengguna twitter yang lebih dikenali sebagai @hahaicarl ni ada kongsikan rasa teringin dia nak satu kasut ni. Tapi, tak sangka pula ‘kantoi’ dengan mak dia..

Siapa sahaja yang tak beri perhatian bila bab-bab ibu ni kan? Sampai lebih daripada 6,000 orang netizen yang retweets pasal perkara ni.

Masing-masing ada yang cemburu, ada yang tumpang gembira bahkan ada juga yang bitter mengatakan yang dia ni gunakan nombor kedua dan kongsikan di media sosial kerana nak dapatkan perhatian. Maklumlahkan netizen.

 

Jaga mak kau elok-elok – Netizen

Hurm, bertuahnya dapat ibu macam ni, ya lah mak mana yang tak sayangkan anak kan? Kalau dia nak bagi dari segi barang, mesti ada sudut lain yang kita tak nampak kan?

 

Baca : “Kalau kena tinggal gak tak tahulah” – Netizen Jeles Gadis Dapat iPhone Xs Lepas Mengadu Telefon Rosak

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.